Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][propozycja][dzial] Dragon Nest

Selinka

Ankieta  

9 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jeste? za?

• Tak
      8
    • Nie
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.
wpadłem na pomysł aby zrobić dział dla nowej gry Dragon Nest. z tego co zauważyłem nie ma polskiego forum do tej gry. widze dużo polaków ktorzy nie maja pojecia jak w ta gre grac, a taki dzial by sie przydal.
pozdrawiam.

deaxy_syg01.png

Dałbym jeszcze UserBara ale max 1 obrazek :x

Opublikowano

Nie tylko Hacki, boty i bugi.

Napewno wiecej by bylo poradnikow.

Niedlugo EU a na SEA juz pelno polakow ;)

deaxy_syg01.png

Opublikowano

ja jestem na tak.
Tak jak pisali sporo ludzi gra/grało na SEA, ale na lagach nie da się po prostu grać...
czy są cheaty, boty itp. powiem szczerze że nie wiem, ale znając życie coś się znajdzie. Ale na 100% da się robić mody, bo sam robiłem jakieś proste " podmiany" przedmiotów. Ale długość czekania aż się zaloguje na SEA były długie i nie bawiłem się w coś więcej.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

To sie ciesz, bo ja z netem 10mb miałem lagi w cholerę. Mobki padały po 2/3 sekundach od zabicia, tak samo działanie skilli.
ale nvm, to temat o dziale, a nie o lagach na SEA

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Lenart : są cheaty i to całkiem sporo które są aktualizowane, mody też ta się robić bo widziałem na paru stronach jak podmieniali soundy i modele

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Wczoraj pojawił się client EU a 28 o ile się nie mylę to będzie beta, więc można powoli tworzyć dział to takiej gry dobrej ;-)

Opublikowano

Dziś wystartowała Beta!

Polecam gierke i mam nadzieje ze powstanie dział bo widze duzo polakow z MPC ktorzy nie ogarniaja tej gry...

deaxy_syg01.png

Opublikowano

Ponownie jestem za. Gra jest stabilna, jest od groma ludzi, serwery są przepełnione (często niemożna wbić :D)
A gdy liczba ludzi online przebije 8k, nie będzie wipe po becie ;D

Dawać poddział ;)

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Ponownie jestem za. Gra jest stabilna, jest od groma ludzi, serwery są przepełnione (często niemożna wbić :D)

A gdy liczba ludzi online przebije 8k, nie będzie wipe po becie ;D

Dawać poddział ;)

to samo zdanie mam ;)

Opublikowano

jeśli ktoś ma wątpliwości co do gry, zrobiłem jako taki pokaz ;)

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Standardowo - jeżeli są hacki, bugi, cheaty oraz dużo ludzi w to gra to jestem na tak.

ludzi gra od zajebania. od środy został przekroczony limit 8k ludzi, co jak na fazę CBT jest chyba dobrym wynikiem.

Dodatkowo powiem że niema polskiej strony o dragon nest. Więc ludzi przybędzie dodatkowo na forum, nie tylko tych po cheaty.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Czuję że pojawi się polska wersja gry bo firma zarezerwowała polską domenę, więc możemy liczyć na polską grę ;-) A co do cheatów to co chwile są robione.

Opublikowano

Peełno ludzi. czasami serwer przeciazony i nie moge wbic :)

czekamy na dzial ;)

deaxy_syg01.png

Opublikowano

ludzi gra od zajebania. od środy został przekroczony limit 8k ludzi, co jak na fazę CBT jest chyba dobrym wynikiem.

Dodatkowo powiem że niema polskiej strony o dragon nest. Więc ludzi przybędzie dodatkowo na forum, nie tylko tych po cheaty.

A czym się różni CBT od OBT? ;P Ilość osób faktycznie poraża... Jest ich masa ^^ Gra się w tą grę wybornie ;D Szkoda że jest dosyć niski poziom trudności.. Sam do 10 lvl nie miałem problemu przejść na master każdego dungeonu czy instancji czy czym to jest :P Problem pojawił się przy Abyss, ale jakoś idzie ;P Co prawda jest parę rzeczy których nie wiem ( mam 13 lvl ) dla tego myślę że dział poświęcony DN to świetny pomysł.. Jedyne co mnie wnerwia w tej grze to wygląd tych postaci.. Jest taki dziwny ;d

Skąd wziąć jakiś dodatkowy plecak? ;d Ten startowy jest dosyć mały ^^

@Edit. Teraz się skapłem że przecież CBT potrzebuje klucza.. Ja żadnego klucza nie dostałem, a gram :P O co cho? ;d Rejestrowałem się i pobierałem grę tutaj : http://dragonnest.eu/

Zbieram like ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...