Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Nazwa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam próbowałem wymyśleć jakąś fajną nazwę pod serwerownię minecraft jednak nie mogłem może wy macie jakieś ciekawe propozycje i tak żeby były pod domenę .pl lub .net

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Najlepszy pomysł jest swój ale dam ci jakieś co mi na szybko przyszły.

pixelmania.pl

minex.pl

mckwadrat.net

No nie wiem nic mi do głowy nie przychodzi.

Opublikowano

@ref

@up no właśnie mi też nie pixelmania.pl mi się podoba ale jest zajęta :( łap like

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

@up fajna nazwa dzięki ma ktoś jeszcze jakieś pomysły?

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...