Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wraca OmegaMS

Misiek515

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nawet ress acc byl a nie tylko zmaina szaty www :] ^^ wydaje mi sie ze zmienil silnik na odin source'a ;] co nie zmienia faktu ze nadal bedzie to newbie server gm scrole za 1m w sklepie... mowisz prosze o to i dostajesz no to co ty chcesz ;] crashza crashem na crashu crash;dd ale mimo wszystko powodzenia :)

Nie podaję nicków z GMS, EMS.. Ponieważ nie ufam niektórym na mpc ;]

NP. DzinX "-_-

znajac nicki twoich postaci jestem w stanie wniknac do twojego umyslu i je okrasc ^^ Żenada ^^

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A to może nawet ja pogram ?:P

życzę ci długiego prowadzenia serva jutro obadam co i jak i o której będzie on ?

Kto, kurwa śmiał edytować moją sygne, ja sie pytam?

Opublikowano

ba :) ja mam zawsze racje :) jak skoncze zajecia dzisiaj to sobie pogram troche ;] zobaczymy co nowego wymysliles mam nadzieje ze nie ma juz gm scroli za 5m ;]

NP. DzinX "-_-

znajac nicki twoich postaci jestem w stanie wniknac do twojego umyslu i je okrasc ^^ Żenada ^^

Opublikowano

A może uchylisz troszkę więcej rąbka tajemnicy he ?

i serwer jet zawsze rano czynny czy dopiero jak przyjdziesz z budy ?

Kto, kurwa śmiał edytować moją sygne, ja sie pytam?

Opublikowano

a chanele dzialaja czy tylko sa zeby byc i pokazuja inne cyferki ? ^^ pozatym poco 12 chaneli tylko wiekszy lag i tak bedzie grac max 30 osob wiec nikt nie bedzie sobie raczej ksul na 1 chanelu ;]

pytania:

Dzialaja skile slera i f/p ? chodzi o heala poison mist i to 3rd job clera ktore nie pamietam jak sie nazywa

jak dzialaja rzutki jak wczesniej ? nie koncza sie czy wystepuja w normalnych setach ?

czy gahapon ticket jest w sklepie ?

czy gm scrole sa w sklepie [oby nie...]

NP. DzinX "-_-

Opublikowano

Posłuchajcie pisze teraz ze szkoły, mam ostatnią lekcje. Działają skile 1, 2, 3, i troszke 4 joba :P Kupujecie sobie cupony na fryze i itd za 1 m. Kończe lekcje o 13.15, więc niedługo będe w domu :P

Taak

Kończą sie

Nie wiem nie spr.

Nie ma gm scroli w sklepach

Opublikowano

mozna by zrobic gahapon ticket za 10 - 20m w sklepie :]

NP. DzinX "-_-

Opublikowano

jak ma wlaczonego kompa to strona on a jak strona to i rejestracja ;]

NP. DzinX "-_-

Opublikowano

0.54 i narazie off jak widac na stronie

SERWER NIBY ON TYLKO COS GO ODPALIC NIE MOZNA BLAD GAME GUARDA SIE UKAZUJE NR 110 ^^

NP. DzinX "-_-

Opublikowano

u mnie dc przy wyborze postaci ale zadnego bledu nie mam :P kim najlepiej grac? bo to chyba na silniku odina

Opublikowano

mi sie pathuje z v54 na ch** wie co ^^

@Up skad masz clienta [lunchera]

@down

wow ale ty pomyslowy doskonale wiem ze mozna tak zrobic tylko nie mialem lunchera v54 ;] sciagne odina bedzie chodzilo ;]

NP. DzinX "-_-

Opublikowano

mam clienta odina z 54 zrobilem skrot dodalem omegams.ath.cx 8484 po spacji w we wlasciwosciahc i mam :P troche myslenia nie zaszkodzi :P w taki sposob mam 3 servery w malym oknie za pomoca lunchera locala :P a mam tak bo mam 2 mapla jedno 54 drugie 53 i musze tak robic zeby mi nie patchowalo a inne lunchery nie chodza tylko ten od locala na 53 wiec msuze jego uzywac

Opublikowano

Więc tak był reset kont, ale juz jest on reg tylko gdy by ktoś wiedział jak zmienić te napis na górze to by odrazu był server on

Opublikowano

czy ktos moze mi dac lunchera jakiegokolwiek v54 ? bo cos nie moge nigdzie znalezc

(ten na stronie nie dziala jak zrobie skrot wkleje ip to patchuje mi wersje dla pewnosci wlazlem na global odpalilem normalnie v54 wiec cos z lucherem jest nie tak)

NP. DzinX "-_-

Opublikowano

Trzeba sie podłączyć do Hamaachi ;/

Legenda:

Nazwa/hasło

MojeOmegaMS/123

MojeOmegaMS2/123

MojeOmegaMS3/123

Wszystkie sieci są wolne.Zaraz dam linka do localhost v54

Localhost

http://www.speedyshare.com/610609955.html

Więc server cały czas będzie on.

Ide z przyjaciółmi na dwór, gdy wróce zrobie mega Eventa :P

Opublikowano

Jak trafic do Perion z SouthPerry? Bo Shanks nie dziala ;/

--------------------------------------------BRAK------------------------------------

Opublikowano

lepiej poczekajcie az gm zmieni na stary silnik bo odin source jest do d jezeli nie potrafi naprawic bugow a jak ma je naprawic jak ich nie zna ;] pozdro ;]

NP. DzinX "-_-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...