Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial] Dark Bot

GameOverMan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 153
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ej jestem zalogowany i wgl zaznaczam co ma handlować wpisuje kwote i 1 i nic się nie dzieje z pełno godzino chodzi... A żem debil zostawił na cało noc ;C

Opublikowano

od początku. Ale jak mówie to chodzi z pełno godz czyli jak wpisze 14:50 to walnie mi hajs ale jak napisze 1 to nic sie nie dzieje.

Opublikowano

Heh ludzka logika jest śmieszna:D

Najpier rejestrujecie sie w dark orbit, po co? aby się dobrze pobawic, ok fajnie rozumiem.

Potem pobieracie Hacki które skracaja zabawe o 95% Przez co zamiast bawic sie i grac 1rok(365dni) to bawicie sie zaledwie 18.5dnia.

Dodatkowo wyrządzacie szkody Twórcy gry w postaci strat finansowych i nabijacie kolenych grzechów.

Zrozumcie, Używając hacków nie bawicie sie lepiej, wrecz sami sobie szkodzicie ubierajac sobie zabawy...

Pozdrawiam, może da wam to cos do myślenia...

Opublikowano

@UP To twój tok myślenia jest poj.b.ny! MPC - Multi Player Cheats - Po co się rejestrowałeś tutaj skoro Ci to nie odpowiada?

Mnie np. wkurzają tacy ludzie, którzy na siłę wmawiają jak mi będzie lepiej.

Zrozumcie, Używając hacków nie bawicie sie lepiej, wrecz sami sobie szkodzicie ubierajac sobie zabawy...

Chyba każdy wie lepiej jak się ma bawić nie?! Mi przyjemnie się boci, bo jeżeli dla Ciebie patrzenie jak jakieś dzieci mające w chuj kasy robią przelewy bo 3 bańki na tą grę i mają FE w tydzień jest przyjemnością to Ciebie chyba przemoc rajcuje nie? Da do myślenia... Tutaj nie ma nad czym myśleć, porównajmy: lepiej wydawać każde zebrane pieniądze na grę i zamiast uczyć się do ważnego egzaminu bić alieny? Czy za zebrane pieniądze kupić sobie coś - buty, telefon, tablet, komputer..., a alieny niech bot napierdala.

Bo jedyna przyjemność z tej gry to PvP z innymi graczami. Samo bicie alienów, siedzenie kilka godzin przed kompem i wysyłanie SMS czy robienie przelewów to żadna przyjemność, jak ty to w ogóle możesz nazywać przyjemnością? Mi przyjemność sprawia wygrywanie PvP i podziwianie mojego zajebistego konta, a nie to jak się go dorabiam... Dlatego każdy woli boty. Mam nadzieję, że przekaz był dosyć jasny.

obraz24.png

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

działa ładnie ,na vps'ie licytuje mi w nocy :D

Intel Core i5 4570 , Asus GeForce GTX 760 OC , Kingston 8 GB 1600 Mhz

bf4-logo-retina_12.png?v=1405727469460rc

Opublikowano

serwer wpisac np pl2 ? i niechce mi sie zalogowac ( wpisuje passy z tej stronki ) napewno wszystko dobrze wpisuje

Tak, wpisujesz skrót serwera i resztę danych (login oraz hasło) na stronie.

W programie podajesz passy do logowania na stronkę.

Co Ci wyskakuje, program się wyłącza?

obraz24.png

Opublikowano

Tak, wpisujesz skrót serwera i resztę danych (login oraz hasło) na stronie.

W programie podajesz passy do logowania na stronkę.

Co Ci wyskakuje, program się wyłącza?

Gamusiu byś dodał opcje multi acc ? :)

+ W końcu zmieniłeś avek i sygne na jakaś normalną :) kjotek ładniejszy niż jakieś płaczące dzieci :p

1.jpg

Opublikowano

dziwny bug:

Co 10 minut mi zżerało ~500 uri z konta. Tylko gdy miałem włączonego bota. Ustawiłem licytowanie ekstrasów [licytowanie działa cudnie] i robienie precyzji rakiet. Gdy wyłączyłem nic mi nie zżerało.

Jeśli pozwolisz to może zajrzę w kod może tam jest przyczyna

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...