Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Mecz o awans do platyny I <wtf>

ImImmortal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie dlatego ci nie zaliczyło, bo grałeś duo z kimś (gorilaz) który ma sporą różnicę elo między tobą.

Never mind..

Opublikowano

@UP

Idź soraką w jungle , rób wilki 2 minuty.

Btw. Zajebiste ganki >>.<<

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Opublikowano

Była op w jungli ? no spoko czlowieku xDD to że daje rade bić moby w jungli, to nie znaczy, że jest OP xDD

Zajebiste myślenie masz koleś. Pozdro xD

Spoko, to ze tak nie grala topka to nie znaczy ze nie jest dobra. Jestem low racja ide carrowac muj brons VII

Z twojej wypowiedzi mistrzu wynika, ze dyrus tez jest jakims lowem, bo gra hecarimem na topie, a hotshot napieprza varusem pod offtanka. Spoko. Widocznie nie zaslugujesz na ta platynke, sorry.

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano

Ty nie zasługujesz na zainstalowanie tej gry , typowy Polaczek .

Nie podoba się to wypierd***j.

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Opublikowano

Spoko, to ze tak nie grala topka to nie znaczy ze nie jest dobra. Jestem low racja ide carrowac muj brons VII

Z twojej wypowiedzi mistrzu wynika, ze dyrus tez jest jakims lowem, bo gra hecarimem na topie, a hotshot napieprza varusem pod offtanka. Spoko. Widocznie nie zaslugujesz na ta platynke, sorry.

U mnie każdy dodguje kolejke bo przeważnie ide nietypowym pickiem na mida - irelia, corki etc. I co?

Co z tego że dyrus tak gra, zazwyczaj robi top marathony, więc nawet soraką gra. Nie raz widziałem tryndy pod ap na solo, czy też varusy pod ap, lulu pod bruiserów.

Według mojego doświadczenia w lolu - każda postać, może iść na każdą pozycje, to że wam nie wychodzi, nie oznacza że jest kiepska. ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

U mnie każdy dodguje kolejke bo przeważnie ide nietypowym pickiem na mida - irelia, corki etc. I co?

Co z tego że dyrus tak gra, zazwyczaj robi top marathony, więc nawet soraką gra. Nie raz widziałem tryndy pod ap na solo, czy też varusy pod ap, lulu pod bruiserów.

Według mojego doświadczenia w lolu - każda postać, może iść na każdą pozycje, to że wam nie wychodzi, nie oznacza że jest kiepska. ;)

Ej dobra spoko, idz irelią na mida, nie mam nic przeciwko, ale powiedz mi do chuja, jaki sens ma soraka w jungli ? ganki tak chujowe ze az szkoda gadac, co ona zrobi ? wbije na ganka, healnie cie? i co potem? spierdoli do jungli bić wilki ?

POZDRO KURWA MAC. CZEKAM NA PIERDOLONEGO WARNA. WYPIERDALAC STAD LOWY.

Opublikowano

Ej dobra spoko, idz irelią na mida, nie mam nic przeciwko, ale powiedz mi do chuja, jaki sens ma soraka w jungli ? ganki tak chujowe ze az szkoda gadac, co ona zrobi ? wbije na ganka, healnie cie? i co potem? spierdoli do jungli bić wilki ?

POZDRO KURWA MAC. CZEKAM NA PIERDOLONEGO WARNA. WYPIERDALAC STAD LOWY.

Oj tam, lowem się mnie nie nazywa, nie ma nawet powodów. <3

Chill, gank jak gank, czasami bez junglera wygrywasz, to jęczysz na sorake.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...