Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co kupić ? czekać. ? ps3 and ps4

viper1924

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema chce sobie kupić ps3 z movie ( mam dużo gier na ps3 bo już miałem i gry zostały ) czy poczekać na premiere ps4 bo jak czytałem gdzieś na necie ze ok 1.5 do 2k będzie kostowało a brakuje mi dośc mało pięniedzy ale z drugiej strony na ps4 mało gier będzie i drogę będą więc nie wiem sam co robić co lepiej się opłaca kupić czekać czy nie ??

Opublikowano

Nie czytaj żadnych informacji o PS4 bo większość jest wyssana z palca.

Nadal opłaca się kupić PS3 lub Xboxa360.

W nowej konsoli raczej dużo się nie zmieni bo z grami które są dostępne te konsole dobrze jeszcze Sobie radzą.

Opublikowano

a też słyszalem o tym ... a jutro jest te spotnkanie z ps nie wiem jak to się nazywa. Myślałem nad xboksem ale mam ok. 20 gier z ps3

Opublikowano

a też słyszalem o tym ... a jutro jest te spotnkanie z ps nie wiem jak to się nazywa. Myślałem nad xboksem ale mam ok. 20 gier z ps3

Najlepiej kup Xboxa360 z RGH i problem z głowy ,a gry sprzedaj :D

Mam PS3 i Xboxa360 ,PS3 w pudełku leży i czeka na kupca :P

Opublikowano

Moim zdaniem kupić ps3. Gry po wyjściu ps4 będą nadal wychodziły na ps3.

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Opublikowano

Zovaczymy co jutro zostanie powiedzianę o PS4 i ile będzie kosztować. a X-a nie kupię bo kciuki się przyzwyczaiły do analogów pleyaka. :D

Opublikowano

Zovaczymy co jutro zostanie powiedzianę o PS4 i ile będzie kosztować. a X-a nie kupię bo kciuki się przyzwyczaiły do analogów pleyaka. :D

Powiem Ci że Pad od Xboxa360 do strzelanek i gier typu Fifa jest lepszy od tego PS3

Ja szybko się przyzwyczaiłem do pada

Opublikowano

Pad masz lepszy w xbox, jak chcesz czekaj na ps4, bo nowa generacja konsol bedzie, a jak juz kupisz te ps4, to starczy ci na pewno w huj dlugo niz te ps 3, co juz lagguja na nim gry ;p

Opublikowano

Pad masz lepszy w xbox, jak chcesz czekaj na ps4, bo nowa generacja konsol bedzie, a jak juz kupisz te ps4, to starczy ci na pewno w huj dlugo niz te ps 3, co juz lagguja na nim gry ;p

Lol "lagi" na PS3 ? Na żadnej z konsol nie zauważyłem najmniejszego zacięcia....

Opublikowano

Bierz PS3

Z doświadczenia wiem, że pierwsze modele po dwóch latach mogą okazać się awaryjne jak było w przypadku PS2 i PS3

Gry na PS3 nadal będą wychodzić przez najbliższe kilka lat

819531478353821175209.gif

Opublikowano

To bedzie tak jak z PS2.

Nadal gry na nią wychodzą, ale coraz mniej.

Na PS3 beda gry wychodzic przez okolo 3lata - zalezy jaka bedzie 4

image.png 

Opublikowano

No jestem posiadaczem PS2 I posiadam fife z tamtego roku czyli FIFA 2012 I Zakupioną też końcem Grudnia FIFE 2013 niczym się nie różnią chyba że tym jak się włącza ten obrazek tylko zmienili a tak to wszystko jest prawie to samo . Więc PS3 lub Xbox 360 .

Opublikowano

Ps3 kupuj. Do ps3 można kupić takiego samego pad-a jak ma x-box. za niecałe 100zł. Gry na ps3 będą jeszcze spokojnie wychodzić przez następne 4 lata

fs_pc.png

Opublikowano

No dokładnie wszyscy co zobaczyli ten temat od razu sobie pomyśleli o PS3 tak jak @UP@ powiedział pad-a możesz dokupić który jest taki sam jak przy xbox360 .

Opublikowano

Raczej już chyba Kupie PS3 coś ta 4 fajnie fajnie ale coś mnie odrzuca. Mam nadzieje ze długo będą produkować gry na ps3 :D

Opublikowano

Producenci gier wiedzą, że przez pierwsze miesiące od premiery PS4, PS3 i tak będzie w większości domów, więc raczej o gry nie musisz się martwić. Z kolei ja jestem taki, że wolę poczekać trochę czasu i mieć coś nowszego - może to złe podejście, ale PS4 potem dłużej utrzymają się na rynku. To już zależy od Ciebie, co wolisz :).

24796627036485375495.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...