Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Kogo kupić następnie?

natan1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanie kogo kupic następnie po ashu? w tej chwili mam 3564 i zastanawiałem sie na xinem no ale z drogiej strony kumpel mówił zęby zbierać na tresha no ale znowu nie gra mi się tak dobrze nim tzn nie tak dobrze jak ashem ( grałem nim jak był tam do wybrania )

Opublikowano

Thresh wg. mnie to zły pomysł. Xin na początek dobra postać, łatwo go ogarnąć. Ma podrzucenie, boost do as, life steal co trzeci atak, ulti obszarowe i doskok.

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

Tesha ci nie polecam postać nie taka trudna ale mi nie przypadła to gustu możesz sobie kupić xina albo garena garen ma q do ucieczki jak do ataku fajne ulti i w ogóle jest pro ;p .

Opublikowano

Kup sobie katarine

Harras

Escape

Doskok

Ulti do Tf'ów

Łatwa farma

Ogromne dmg

Łatwa w ogarnięciu

Bardzo wrażliwa na CC

Miała dużo nerfów

Opublikowano

jaką polecacie postać po ashy ? Dalej . Chodzi mi o postacie dystansowe jak wyżej wymieniona :) pisze tu żeby nie zakładać nowego tematu :) z góry dzięki za odpowiedź :)

18939be003303a1095db2b3f0c8991fb.png

Opublikowano

Siemka mam pytanie kogo kupic następnie po ashu? w tej chwili mam 3564 i zastanawiałem sie na xinem no ale z drogiej strony kumpel mówił zęby zbierać na tresha no ale znowu nie gra mi się tak dobrze nim tzn nie tak dobrze jak ashem ( grałem nim jak był tam do wybrania )

hmm za 3000 mozesz kupic corki jest moze troche trudny ale nie mozesz grac ciagle postaciami ktore sa (slabe) mysle ze corki byl by dobry twoj wybor mysle ze pomoglem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...