Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zeta i handel.

amadeusz002

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 2 pytanka.

1: Z jakim minimum wypo moge zaczynać zabawe z Zetą?

2: Po ile chodzi irys na handlu koło 3 w nocy na PL3 bo nie moge znaleść żadnego aktywnego tematu o handlu na PL3.

Opublikowano

Mam 2 pytanka.

2: Po ile chodzi irys na handlu koło 3 w nocy na PL3 bo nie moge znaleść żadnego aktywnego tematu o handlu na PL3.

Powiem ci tak zete możesz zrobić nawet phonixem a jak masz 10 lf-3 to zeta pójdzie łatwo wiadomo że troszkę czasu stracisz ale nagroda jest warta tego .

A drugie pytanie hmm irys na PL3 O 3 w nocy ? Ja o drugiej wczoraj wygrałem za 32 miliony więc spróbuj za 40 milionów .

Opublikowano

Czyli myślisz że jak mam golca prawie stara FE (bez 3 irysow bo mi pekly) To dam rade zrobic Zete?

Dla własnej pewności postawie irysy po 50 pare milinow bo mam 163kk na zbyciu

Opublikowano

Ja nie myślę ja ci mówię chcesz się dowiedzieć dlaczego tak sądzę na pewno? to ci powiem na starym koncie miałem tak Vega 6 lf-3 2 irys 5 flax i romba (formacja) a latał tam bot pewnego razu stwierdziłem że za urkę złoże zete noi nic złożyłem i w ciągu chyba 3h bicia z x1 zrobiłem ją . Więc spokojnie dasz radę .

Opublikowano

To zeta łatwiejsza od alfy? Bo Alfe z x1 robie z 4h :/

@2UP@

Moim Zdaniem alfa jest trudnymi wrotami jak masz słabe konto lepiej robić zety .

Opublikowano

ja zete leonkiem ciskalem z 3 irkami;d iparoma lf3 i szlo akos zeta prostrza wiele i mniej upierdliwa bo w alfie masz na raz pelno alienow a w zecie po kilka co znacnie ulatwia ich wybicie

jedyne co to ostatnia fala dosc ciezka na kryskach a tak to lajt

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

To ciekawe bo zawsze choc raz gine w alfie a jakos bete robie bez problemu xD

To zależy od twoich umiejętności ;) . Ja i tak polecam ZETE .

Pomogłem Daj +

Opublikowano

Nie sądze bo raz padł mi na sibelonitach a raz na protach. ( Taski robione w task creatorze, a ja sie na tym nie znam wiec napewno czegoś takiego bym nawet nie ustawił)

Opublikowano

Nie sądze bo raz padł mi na sibelonitach a raz na protach. ( Taski robione w task creatorze, a ja sie na tym nie znam wiec napewno czegoś takiego bym nawet nie ustawił)

Morze zarwało połączenie z internetem na chwilę lub PB Sam złapał laga .

Opublikowano

Oj tam nie ważne. Takie jeszcze jedno pytanko. Czy można jakoś w tasku zrobic tak, żeby albo zmieniał hale i wymieniał palke a potem znowu zmieniał i zbierał palke albo żeby jak nazbiera te 4000 palki wyłączał się?

Opublikowano

Tak jak @UP@ napisał Osobiście dodałem tam mojego Pro Task Na AGIS Zbieraj urke na AGIS i task na palladium I dziennie zete składasz . Wiem bo robiłem .

Opublikowano

Tak, zeta phełką 10lf3 good luck. Kiedyś sfe poleciałem do zety pierwszy raz i wleciałem z 10% hp na ostatnią fale trzeba było z białka jechać a sie skurwysyny chowały za tą matką, także coś pomiędzy alfą a betą, na pewno nie taka łatwa.

7yo9.png

Opublikowano

Tak, zeta phełką 10lf3 good luck. Kiedyś sfe poleciałem do zety pierwszy raz i wleciałem z 10% hp na ostatnią fale trzeba było z białka jechać a sie skurwysyny chowały za tą matką, także coś pomiędzy alfą a betą, na pewno nie taka łatwa.

Co ty człowieku to ty chyba grać nie potrafisz ? Jak ty super Full elitą zete z białki robisz . To co do tej matki to orbitować nie umiesz? to bije jedynie 1500 więc ja cię nie rozumiem . :O

Opublikowano

A co będzie jak Bot zacznie najpierw bic Devourera co ma stabilke i zostawi ten inceraptory (chyba) co dają mu tą osłone?

Opublikowano

Co ty człowieku to ty chyba grać nie potrafisz ? Jak ty super Full elitą zete z białki robisz . To co do tej matki to orbitować nie umiesz? to bije jedynie 1500 więc ja cię nie rozumiem . :O

Miszczu, zatem mnie naucz. Grałem w tą gre jak jeszcze nie było polskiego serwera ;) Zatem żeby unikać nieporozumień, jak wychodziły zety/epsilony raczej miało się stare full elity a nie super full elity. Myślisz że przy 10% hp nie orbitowałem? Ale tu sie zerwie od uber mk itd także na pewno to jest od alfy trudniejsze, alfe sie kamikaze robi w 45 minut.

7yo9.png

Opublikowano

Mam 2 pytanka.

1. Zetę możesz robić już ze słabym wyposażeniem, nie jest ona trudno, ważne, żebyś miał podkręcone napędy złotkiem i osłony najlepiej Sepromem. Mile widziany Goliath ;P

2. 50-60mln

Opublikowano

Zetę zrobiszz kontem minimum 10 lf4 i 3 bo2

No to dojebałeś miszczu. Jakim cudem w takim razie z 10% hp i bez lf4 ja ją zrobiłem? ;)

7yo9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...