Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy gift code bez ściemy serio ! Dzięki twoim przyjaciołom :)

Ihnoaf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NIE POLECAM BĘDZIE ZABIERAĆ 3 RAZY TYG 6ZŁ Z TELEFONA! a kurde jeszcze nic nie dostałem! Waiting for you to complete the offer...

wheel-throb.gifOffer not yet completed.

If you believe you finished the offer and this page is still not unlocking, please Return to the Offer List and try a different one.

kur** mac! i ciągle każa SMS słać!

ja mam to w dupie skoro dałem sms i co?! ten napis UP potem wywaliło neta i DUPA 6zł W DUPU!

Opublikowano

NIE POLECAM BĘDZIE ZABIERAĆ 3 RAZY TYG 6ZŁ Z TELEFONA! a kurde jeszcze nic nie dostałem! Waiting for you to complete the offer...

wheel-throb.gifOffer not yet completed.

If you believe you finished the offer and this page is still not unlocking, please Return to the Offer List and try a different one.

kur** mac! i ciągle każa SMS słać!

ja mam to w dupie skoro dałem sms i co?! ten napis UP potem wywaliło neta i DUPA 6zł W DUPU!

zawsze możesz anulować subskrybcje.

Opublikowano

Po co to reklamujesz jak to nie działa ? Ja mam ponad 35 pkt. i gówno :P Jeśli chcesz minecrafta to kup za swoje pieniądze :P

Arcymistrz
Opublikowano

Wszyscy którzy dodali takie linki dostali po banie na 7 dni.

Nie radzę toczyć dyskusji w tym kierunku w takich tematach. Bo polecą warny za spam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...