Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O co ludziom chodzi z tym "Harlem Shake"?

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od razu wszyscy że "to wielki nastempca gamgam style". Odsłuchałem, i co w tym fajnego? Kolejny, nawet niezbyt dobry remix, który nie ma sensu i od którego puchną uszy (bdziu bdziu bdziu). O co ludziom chodzi? To jest do niczego! Szukają następcy na siłę, czy co?

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Tutaj chodzi o taniec w rytm melodii. Jak już wcześniej kolega napisał - najpierw tańczy jedna osoba, potem lecą całą rzeszą. Ogólnie moda na to bierze się znikąd, tak o. Podobnie jak Gangnam Style czy wcześniej hardstyle cośtamcośtam. Przejdzie z czasem :-)

Qui est le prochain?

Opublikowano

ktoś sobie zrobił głupi filmik z tą muzyka, ktoś zrobił sobie swoją wersję takiego filmiku i reszta internetu to podłapała

historia która powtarza się kilka razy w roku i równie szybko znika

819531478353821175209.gif

Opublikowano

To cos to nastepne gowno SWIAT TO JEST GOWNO TERAZ!!

srajlaj stajl harlem srajl carly sralem jepsen

ona popelnia samobojstwo dla mnie

itp...

1362073068-U722918.png

Dzieki daronian :P

▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓

Opublikowano

Ot, taka odmiana 4chanowego party hard.

Ogolnie bedzie fajnie dopoki gimbaza sie tym nie zajawi.

Opublikowano

Przecież ten taniec i to wszystko jest wgl pojebane o.O

Nie wiem czym ludzie się jarają, co w tym takiego fajnego/zabawnego

Ktoś mi wytłumaczy co mu się w tym podoba?

Opublikowano

Yyy zwalony taniec i glupia muzyczka dziekuje dobranoc.

Przecież ten taniec i to wszystko jest wgl pojebane o.O

Nie wiem czym ludzie się jarają, co w tym takiego fajnego/zabawnego

Ktoś mi wytłumaczy co mu się w tym podoba?

1362073068-U722918.png

Dzieki daronian :P

▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓

Opublikowano

Do tych co piszą w temacie "Przejdzie za rok jak gangnam style" No i że tak się wyrażę chuj z tego? Kolega pyta się o co z tym chodzi takie w jego rodzaju "CO TO KURWA JE!" a nie "KIEDY TO PRZEJDZIE?!". Bo to było tak. Zaczęło się od filmku użytkownika "DizastaMusic". Tam właśnie tańczą Harlema Power Rangers, Ufo, jakiś koleś w różowym i koleś przebrany za kolesia z grupy PSY i takie wygibaski tańczą i rozeszło się po internecie jak wirus... taka mieszanka drum'n'bass, electro i dubstep "zwalony taniec i głupia muzyka" Gangnam podobno tak samo "zwalone i w ogóle" a jakoś wzbiło się na youtube..

3t6EGVz.png

Opublikowano

10 sekund wejścia i udawania, że się kogoś, hm... 'zapina', a potem wszyscy z danego pomieszczenia/lokacji, którzy przedtem nic nie robili, nagle zaczynają tańczyć, szaleć, itd. Mimo, że nie siedzę już od dawna w podstawówce czy gdzie tam jeszcze po tym w Polsce, to dzisiaj na francuskim udało mi się z kumplami namówić nauczycielkę do takiego czegoś - powiem, że efekt niezły. Postaram się kiedyś filmik wrzucić swój.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...