Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SkrandeR

SkrandeR  ub

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

nie wiecie za co zostałem zbanowany ja do końca też nie.

Napisałem do kokosza " Hej masz czas, żeby pogadać, czy nie bardzo ; ] " ? On zablokował mnie na gg, mówię spoko potem wchodzę w raporty i "Nie masz uprawnień do wyświetlania tego forum" no ludzie... to chyba jakieś żarty. Jeżeli nie chcecie mnie na modzie to mnie chociaż odbanujcie i pozwólcie dalej pracować w dziale jako User. Ździwiło mnie to i bardzo się na Was zawiodłem.

Napisałem ten temat tutaj, bo Administracja nie odpisuje.

Za jaja i na latarnie!

z02ptjhqm0p6.png

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak trzeci rok jestem na tym forum to cały czas co miałem prośbe do Makina to mi odpisywał...

Hmm ja też jestem trzeci rok na forum i jak mi ostatnio konto zajebali to pisałem do trzech Global modów, jeden nie przeczytał, drugi przeczytał pewnie za głowę się złapał o co tutaj chodzi, dopiero z trzecim coś pogadałem i może odzyskam, więc są Ci co skumają i odpiszą, a są tacy co nie odpiszą bo po chuj.

Opublikowano

Skoro kolega dostał bana to ma pełne prawo wiedzieć za co.

Przeanalizuj swoje zachowanie, bo jeżeli kokosz Cię zablokował na gg to chyba zalazłeś mu za skórę. Może wyniosłeś jakieś info z AZ? Nieodpowiednio się zachowałeś wobec kogoś? Chyba era banów 'bo mogę' to przeszłość, bo w końcu my twoezymy to forum.

Wbijają nam do łbów, że GG nie ma nic wspólnego z forum, a dają za to bana, ale czy ja wiem czy wierzyć czy nie, poczekam na wypowiedź kogoś z teamu. :-)

Opublikowano

Po tej akcji z Daro, należało Ci się. btw. już nie ma ub, zrobiłeś kolejne konto, napisałeś temat :) Wiesz dobrze, że wszystko do człowieka wraca.

Opublikowano

Ta dyskusja zaprowadzi Cię do nikąd. Po raz enty pisze Ci napisz PW do Makina lub na gg, zagadaj z jakimś GM czy coś. Nie wiem co ty chciałeś osiągnąć pisząc w pogaduszkach temat. Wylęgarnia spamu. Wszycho

'kto pod kim dołki kompie, ten sam w nie wpada'

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Opublikowano

Z tego co wiem to jednymi z powodów dlaczego masz bana to kłamstwa na tle teamu MPC oraz manipulację liderem działu. Oczywiście mogę się mylić i tylko przekazuję to co mi powiedziano.

Opublikowano

Manipuluję Leaderem ? Istny ma swój rozum i nie ma 12 lat. Nie dałby się manipulować. Poza tym nie zależało mi na tym ;-)

Kłamstwa ? Chcę je poznać.

Opublikowano

Powiedział największy frajer na forum...

nie znam Cie ale z tego co widze sam sobie zawiniłeś na chuj im wyzywasz ...? co ? a potem sie dziwisz ze cie banuja.. jak sam sobie winisz na poczatek to sie OGARNIJ

muzycznapomaranczvandet.png

Opublikowano

Manipuluję Leaderem ? Istny ma swój rozum i nie ma 12 lat. Nie dałby się manipulować. Poza tym nie zależało mi na tym ;-)

Kłamstwa ? Chcę je poznać.

Zdziwiłbyś się jak Istnego łatwo podejść, pamiętaj to nie ten stary team mt2 że nie dało się manipulować ludźmi.

Ogólnie to beka z bana tak samo z wczorajszej sytuacji ze mną z której dalej się śmieje :D

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...