Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SkrandeR

SkrandeR  ub

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

nie wiecie za co zostałem zbanowany ja do końca też nie.

Napisałem do kokosza " Hej masz czas, żeby pogadać, czy nie bardzo ; ] " ? On zablokował mnie na gg, mówię spoko potem wchodzę w raporty i "Nie masz uprawnień do wyświetlania tego forum" no ludzie... to chyba jakieś żarty. Jeżeli nie chcecie mnie na modzie to mnie chociaż odbanujcie i pozwólcie dalej pracować w dziale jako User. Ździwiło mnie to i bardzo się na Was zawiodłem.

Napisałem ten temat tutaj, bo Administracja nie odpisuje.

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zamiast użalać się w pogaduszkach napisz do Makina albo kogoś zielonego.

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Opublikowano

Nie wiem za co masz bana ,ale widzisz chciałeś wjebać Daroniana na minę , a teraz rolę się odwróciły.

"kto pod kim dołki kopie, sam w nie wpada"

Opublikowano

Nie wiem za co masz bana ,ale widzisz chciałeś wjebać Daroniana na minę , a teraz rolę się odwróciły.

"kto pod kim dołki kopie, sam w nie wpada"

Jaką minę człowieku co Ty pierdolisz. Ja go nie trawię i swoje wiem, tyle w temacie.

@Mizzer, nie użalam się i specjalnie napisałem tu ten temat, bo mi nie raczą odpisać.

Opublikowano

jak trzeci rok jestem na tym forum to cały czas co miałem prośbe do Makina to mi odpisywał...

Opublikowano

Jaką minę człowieku co Ty pierdolisz. Ja go nie trawię i swoje wiem, tyle w temacie.

@Mizzer, nie użalam się i specjalnie napisałem tu ten temat, bo mi nie raczą odpisać.

Swoje to wie każdy, ale żeby przedstawić dowody to nie ma komu.

Sam nie byłeś i nie jesteś święty.

Tak samo jak Daro.

Opublikowano

No tak lepiej napisać że Ci się gadać nie chce niż przedstawić jakieś argumenty które by przemawiały na Twoją korzyść.

Dlaczego mnie to nie dziwi

Opublikowano

Skoro kolega dostał bana to ma pełne prawo wiedzieć za co.

Przeanalizuj swoje zachowanie, bo jeżeli kokosz Cię zablokował na gg to chyba zalazłeś mu za skórę. Może wyniosłeś jakieś info z AZ? Nieodpowiednio się zachowałeś wobec kogoś? Chyba era banów 'bo mogę' to przeszłość, bo w końcu my twoezymy to forum.

Opublikowano

jeżeli wyjebał Cię kokosz, to miał do tego prawo, jego forum i to on decyduje, kogo zbanować a kogo nie bez regulaminowo, niestety taka prawda.

szmaciłeś na silvera jak miał kidmoda lizałeś istnemu i teraz role się odwróciły :) sramy Ci na klatę :)

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

SkrandeR, zamiast na pw pisać do admina i wyjaśnić sprawę to piszesz tu gdzie większości to nie obchodzi twoje użalanie się

I dajesz innym pole do nabicia postów. Weź Gadu do makina, kierzka czy nawet jakiegoś GM-a i tyle. Tego tematu nie powinno tutaj być, bo sie robi kolejna afera gdzie każdy może wtrącić swoje 5 groszy nie wiedziąc praktycznie nic.

Opublikowano

@2UP ty myślisz że ktoś by mu odpisał ? Na 100% pewnie w at jest o tym pełno że kokoszowi nie podoba sie wiele osób ma range moderatora z jakiś tam przyczyn , ale to nie znaczy że admin forum nie może jak człowiek porozmawiać z osobą którą chce zbanować , podać na tyle sensowny powód żeby było wszystko jasne . A potem kończy to się tak że osoba zbanowana ma pretensje do admina bo zbanował z powodem "bo moge" . Racja Holly też nie jest święty , ale to nie oznacza że nie może uzyskać normalnej odpowiedzi.

@down

Może i tak , ale na tym forum wszystko nagle sie dzieje bo nie ma na to innego określenia . Ja jak straciłem kida to żadnego pw nie dostałem , a o wyjaśnienia domagałem się siłą więc niech admini/GM'owie też patrzą na swoje błędy.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

jeżeli wyjebał Cię kokosz, to miał do tego prawo, jego forum i to on decyduje, kogo zbanować a kogo nie bez regulaminowo, niestety taka prawda.

szmaciłeś na silvera jak miał kidmoda lizałeś istnemu i teraz role się odwróciły :) sramy Ci na klatę :)

Daj spokój, kokosz to nie tyran. Bez powodu by perm nie poleciał. A za zatargi z użytkownikami mógłby dostać najwyżej degrad. Więc to grubszy szpadel, pytanie tylko dlaczego sam zainteresowany nie wie jaki.

Opublikowano

A skąd wiesz że banował Cię kokosz? Mógł być to każdy inny Admin. W sumie sam sobie zawiniłeś bo będąc Modem z lekka zacząłeś świrować i wydawać rozkazy innym : ] Podobnie jak było z wkonfieniem daroniana

Opublikowano

A skąd wiesz że banował Cię kokosz? Mógł być to każdy inny Admin. W sumie sam sobie zawiniłeś bo będąc Modem z lekka zacząłeś świrować i wydawać rozkazy innym : ] Podobnie jak było z wkonfieniem daroniana

Jak się dobrze orientuje to pisze kto dał bana :)

Ja dostałem bana od Makina z notatką "won" bez tematu w zbanowanych nawet nie wiem za co, więc ciekawie się robi :D

Opublikowano

Cześć,

nie wiecie za co zostałem zbanowany ja do końca też nie.

Napisałem do kokosza " Hej masz czas, żeby pogadać, czy nie bardzo ; ] " ? On zablokował mnie na gg, mówię spoko potem wchodzę w raporty i "Nie masz uprawnień do wyświetlania tego forum" no ludzie... to chyba jakieś żarty. Jeżeli nie chcecie mnie na modzie to mnie chociaż odbanujcie i pozwólcie dalej pracować w dziale jako User. Ździwiło mnie to i bardzo się na Was zawiodłem.

Napisałem ten temat tutaj, bo Administracja nie odpisuje.

Stander teraz przypieczętowałeś bana... Zacząłeś używać nowego konta więc nie wiem czy cb odbanują :/

4770714280454741315510.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...