Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Temeria [FreeBuild][SurvivalGames][Survival][Kilka światów][4fun][Spleef][MobArena][100slot][8GB RAM][PaintBall] START 16:00

Gość Ray

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszamy na serwer.

Aktualnie można pograć w Survival Games, dokładnie za 5min będzie "otwarcie" tych rozgrywek. ;)

Opublikowano

Jezuuu co to ma być ? Zdobyłem przedmioty na surowcowej i jak przechodzę na Freebuild to ich nie mam .

ps. Ta tabaka jest glupia z 20 minut temu przez przypadek wziolem i ciagle mi wywala bron z reki...

brak

Opublikowano

Jezuuu co to ma być ? Zdobyłem przedmioty na surowcowej i jak przechodzę na Freebuild to ich nie mam .

ps. Ta tabaka jest glupia z 20 minut temu przez przypadek wziolem i ciagle mi wywala bron z reki...

Bo jest to 2 inny świat?, możesz wybierać grasz surv albo fb proste. Zapraszamy na survival games! Nikt cie nie zmuszał do jej wzięcia...

Opublikowano

Byłem zobaczyłem strasznie gówniany serwer pisalem do admina o informacje na temat dzialek dostalem info od niego /warp info a tam nic na temat dzialek co i jak ile kosztuje ile na ile sie dostaje itd .Przumusowe Evanty niechcesz ale i tak cie tepią beznadzieja tracisz wszystko nawet jak nie chciales evantu .Generalnie nie polecam brak wspópracy z ADminem zero info i pomocy od niego.Serwer ładny ale ale ekipa administracyjna do BANI!!!!!!!!!!

Opublikowano

Byłem zobaczyłem strasznie gówniany serwer pisalem do admina o informacje na temat dzialek dostalem info od niego /warp info a tam nic na temat dzialek co i jak ile kosztuje ile na ile sie dostaje itd .Przumusowe Evanty niechcesz ale i tak cie tepią beznadzieja tracisz wszystko nawet jak nie chciales evantu .Generalnie nie polecam brak wspópracy z ADminem zero info i pomocy od niego.Serwer ładny ale ale ekipa administracyjna do BANI!!!!!!!!!!

Czego oczekujesz po spamie na czacie 35x na sec dey, na info pisze to co potrzebujesz ogladaj msg też pisze... 1 raz teplem a potem było tylko tpa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...