Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Obciążone serwery :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem, czy zauważyliście, ale w ostatnich dniach forum bardzo wolno chodzi :( Wiadomo co to powoduje... Rozpad GP wywołał falę ludzi, którzy przeszli na nasze forum xD Przecież gdzieś musieli przyjść xD Administracja na pewno bardzo się z tego cieszy, bo każdy nowy user to zwiększona populacja strony :D Jednak są też tego negatywne skutki, jakimi są lagi strony www... Przyszło mi na myśl, aby zachęcić szanowną Administrację do zakupu nowych, większych serwerów :D Wiem, że za tym idą zwiększone koszty, lecz każdy rozumny człowiek nie będzie czekał kilku minut, aż mu się podstrona otworzy :D To są tylko moje sugestie i porady... Zrobicie jak chcecie xD Jeśli ktoś się ze mną zgadza proszę o złożenie tzw. podpisu pod tym tematem :D Oczywiście zabraniam spamu !! (chodzi mi o wyrażenie swojej opinii na ten temat) :D

99,9% problemów na tym forum wynika z głupoty użytkowników i ich bierności w chęci poszukania gotowego rozwiązania w internecie!

Zastanów się 100 razy zanim cokolwiek tutaj napiszesz!

Opublikowano

Mi strona chodzi ttak jak chodziła dawniej,no może są minimalne zcięcia...im więcej ludzi - tym większy zarobek z reklam..może administracja użądzi jakąś kacje,klikać raz dziennie w reklame google,czy coś?Potem,po kilku miesiącach lub szybciej można by zakupić nowy server...

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

@Qlimax

chyba ci się wydaje, że się coś zmieniło ;) bo ja nie zauważyłem żadnej zmiany co do szybkości forum, a użytkowników znowu tak wielu nie przybyło :P

usunieta by MIKE

Opublikowano

@up

Popatrz ilu użytkowników siedzi aktualnie na forum :D około 200++ Moim zdaniem jest różnica. Co prawda nie mam cały czas lagów, ale od czasu do czasu są mhhh... wkurzające :/

99,9% problemów na tym forum wynika z głupoty użytkowników i ich bierności w chęci poszukania gotowego rozwiązania w internecie!

Opublikowano

Do autora Toppicu: A będziesz opłacał te nowe servery?;> Wątpie... A nie każdy leży na kasie i wydawanie kasy na utrzymanie serva to z pewnością nie błahostka...

EXPmIpC.gif

Opublikowano

@up

Na to też można zaradzić xD Posłużę się cytatem:

im więcej ludzi - tym większy zarobek z reklam..może administracja użądzi jakąś kacje,klikać raz dziennie w reklame google,czy coś?Potem,po kilku miesiącach lub szybciej można by zakupić nowy server...

To całkowita prawda :D Umieszczając reklamy google na pewno nie jeden z nas by się na nie złapał xD A na Google AdSense naprawdę da się zarobić...

Sam tak zdobywam fundusze xD

Opublikowano

Tak pewnie przed wejściem na forum będzie trzeba kliknąć w banner żeby forum zarobiło...-.- Mnie taki pomysł odstrasza.. może z początku można się na to nabrać i zgadzać... ale potem będą niepotrzebne insynuacje na co ta kasa idzie, itd... mam nadzieję, że rozumiesz...

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Istnieje taka możliwość, że reklamy można klikać tylko przy pierwszej wizycie na forum... Średnio za reklamy treściowe dostajemy 0.05$ :P Na forum jest 6 tys. userów, więc nawet jeśli połowa z nich by kliknęła zarobek wynosiłby: 150$ Czy to nie piękne xD

/EDIT

Nie licząc gości ^^

Opublikowano

Sprawdź modem, a nie na serwery zrzucasz. Ja żadnej różnicy nie widzę od dłuższego czasu.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Mi sie ten pomysł z ta reklama nie podoba, moim zdaniem to odstraszy ludzi, ale nie mi tu decydować MPC 4Ever ^^ . A co do tych lagów to było sobie QlimaX więcej sygnaturek ustawić , mi tam wszystko chodzi płynnie, szybko .

BEZ BOTA TO NIE ROBOTA

Opublikowano

Tutaj mój modem nie ma nic do tego... A jeśli chodzi o sygnaturki to po prostu lepszego tekstu Vergil walnąć nie mogłeś... Moje przypuszczenia co do zwiększenia lagów są całkowicie uzasadnione... Więcej ludzi, więcej lagów proste! A lagi nie tylko ja mam założyć się mogę. Dziwne, że to po upadku GP jakoś tylko MPC mi wolniej się otwiera... Tak jak już mówiłem nie zawsze, ale uważam, że narazie to nic... Jak wszyscy z GP się przerzucą do nas noto każdy odczuje tego skutki...

Opublikowano

Mhhh... troch to dziwne, ale jak klikam na Forum to mi całkiem inna strona wyskakuje :/ (Tylko strona startowa działa)

A tak w ogóle to wątpię, żeby ktoś jeszcze zaufał tym oszustom :/ To co Administratorzy tam robią to po prostu masakra, mówiąc jak Doda :D

Opublikowano

Bo nie mają domeny. Moim zdaniem ciężko będzie im po tym odżyć...

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano

Popatrzcie na mpc.com...oni mają tyle reklam że cały komputer mi wysiada :D a dalej pełno ludzi..i dobre servery...0 lagów gdyby nie reklamy ;] można by zrobić np. że przy każdym logowaniu trzeba kliknąć w banner ;] dużo czasu nie tracisz,a forum zarabia...i może to troche noobków ostryaszy ;) przy wejściu lub zalogowaniu click w jeden banner i już...

\m/ \m/

GG: 9261310