Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbanowali mnie. Pomocy

konrad998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam grałem wczoraj w MiniLandzie kolegi w tartak nabiłem bardzo duży rekord [ nie używałem hacków!]

Wyrzuciło mnie z gry wchodząc ujrzałem Twoje konto zostało zablokowane..

napisałem do supportu a o to odpowiedz...

Witaj konrad998,

Otrzymałeś najwyższy wymiar kary w postaci stałej blokady konta za używanie minigamehack.

Konto zostało zablokowane przez system, więcej informacji w tym temacie na forum Nostale.pl:

Tu był link ale nie mogę chyba podać

Jest to blokada od której nie przysługuje prawo odwoławcze.

Pozdrawiam,

Shauna

Super Mistrzyni Gry

Moderatorka Forum

Co to znaczy... odpisałem im tak..

Przecież nie mam żadnych hacków! nie rozumiecie???

mam 55 lvl ... nie używał bym tego gówna i nie manipuluje tylko chce
dostać unbana.. a po 2 miałem doładowane nosdollary za które wy
dostajecie kasę! więc odwołajcie tego bana

Chyba skończę przygodę z tym gównem. i zacznę w inną grę grać..

piszcie w co mogę zagrać coś ciekawego..

Dasz Diamenta ;P

Opublikowano

Jak chcesz wiedzieć w co zagrać w innego to zapraszam tutaj:

http://www.mpcforum.pl/forum/2-pogaduszki/

Co do tematu, to jaki rekord miałeś? i czy napewno nie miałeś hacków? jeżeli rekord miałeś bardzo duży - to nie wiem po co to robiłeś, toż to jest nie wiem co, ja już przy połowie gry odpadałem, co do nosdolarów to już je straciłeś. Po za tym mogłeś też uniknąć bana w takim sposobie, że po prostu wbijasz do punktów, aby mieć skrzynkę 5pz i tyle, a nie bić dalej.

Oraz jeszcze, podkreślę to zdanie:

Czyli już się nie odwołasz ;)

sygnaturk_xsnqsxw.jpg

Starasz się starasz i tak nic z tego nie wyjdzie

Opublikowano

Oni wszystko maja w logach, takze nic sie przed nimi nieukryje. Bardzo duzy wynik- po przekroczeniu progu 25k punktow (nawet jezeli uzyskales bijac ciagle combo) klody zapiepszaja na tyle szybko, ze trzeba w tym samym czasie udezyc i gore i dol. A to ze ladujesz nd to nie zwalnia cie z kary, doladowujesz na swoja korzysc nie ich. Teraz pewnie bedziesz chcial sie upierac przy tym, ze nieuzywales niczego. Tylko nieliczni sa zdolni dojsc recznie do progu 20k punktow, ale przekroczyc juz 22k to jest szczegolny wyczyn.

Nie osadzam Cie jednak jak sie uzywa to nie z rozmachem, tylko z umiarem- wystarczy minimum pkt. do 5pzm nagrody i tyle wystarcza. Rozpisalem sie...

Opublikowano

W Nostale to coś jak by Combat Arms. W Combacie nie możesz mieć "Fantastic" a co dopiero "Unbelieveable+" (Fantastic-5 killi pod rząd, Unbelieveable+ - 7 killi pod rząd) bo zaraz reporty lecą od ludzi z Elite Modem, że masz cheaty i wg. Tak samo zadziałało Nostale. Miałeś pro wynik co równa się tym, że masz cheaty co nie jest prawdą. Jest to straszne i zawsze gry osiągne coś dobrego z tego że przykoksiłem to od razu mówie ludzią: "LOL ale przyfarciłem" aby reporty nie poleciały. Nic nie poradzisz. Konta niestety nie odzyskasz.

Opublikowano

Pozwolilem sobie zmienic nawze tematu na rozsadniejsze niz "gówno". Co do tematu po co sie nas pytasz? Kolejny temat do nabicia postow jak i spamu?. Nie pomozemy ci w tej sprawie nie mamy adminow na nostale :P.

70hs.png
Opublikowano

Oni wszystko maja w logach, takze nic sie przed nimi nieukryje. Bardzo duzy wynik- po przekroczeniu progu 25k punktow (nawet jezeli uzyskales bijac ciagle combo) klody zapiepszaja na tyle szybko, ze trzeba w tym samym czasie udezyc i gore i dol. A to ze ladujesz nd to nie zwalnia cie z kary, doladowujesz na swoja korzysc nie ich. Teraz pewnie bedziesz chcial sie upierac przy tym, ze nieuzywales niczego. Tylko nieliczni sa zdolni dojsc recznie do progu 20k punktow, ale przekroczyc juz 22k to jest szczegolny wyczyn.

Nie osadzam Cie jednak jak sie uzywa to nie z rozmachem, tylko z umiarem- wystarczy minimum pkt. do 5pzm nagrody i tyle wystarcza. Rozpisalem sie...

Powiem tak. Chyba jestem legendą bo mój wynik bez cheatów to 29k.

Nie wiem jak działa ten ich "system" ale dostałem bana na nostale.de też za minigry (hackowałem :P)

Trzeba znaleźć jakiś sposób na ominięcie tego. Co do tematu. Jeżeli NAPRAWDĘ nie hackowałeś, to muszą cie odbanować. Grzecznie trzeba pisać ^^

Opublikowano

47.7k nabite ? Cud? czy co?

Filmik nie mój...

a po 2 nabiłem 38,5k i wyrzuciło mnie..

Ja naprawde nie hackowałem jak bym hackował to bym to robił na nupku a nie na 55 lvlu

a Filmik jest z 2011 a jeszcze wtedy nie dali zabezpieczeń ze jak ktoś nabije 45k czy 35 to i tak go nie zbanuje

Dasz Diamenta ;P

Opublikowano

Szczerze? Sam hackuje, i dostalem blokade tylko na jedna postac 21+ . Ale wtedy chyba sie rozpedzilem i zrobilem 50 k . Wystarczy, ze robisz samo 18 k, lub 16, i juz cb nie wylapie, oraz zebys mial miejsce w eq, bo odrazu cb wylapie jak bedzie pisalo otrzymales nowa wiadomosc, co 3 sekundy.

Teraz wyciagam 1 kk za 2 minuty gry, bo nikt nie potrafi hackowac <3

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Szczerze? Sam hackuje, i dostalem blokade tylko na jedna postac 21+ . Ale wtedy chyba sie rozpedzilem i zrobilem 50 k . Wystarczy, ze robisz samo 18 k, lub 16, i juz cb nie wylapie, oraz zebys mial miejsce w eq, bo odrazu cb wylapie jak bedzie pisalo otrzymales nowa wiadomosc, co 3 sekundy.

Teraz wyciagam 1 kk za 2 minuty gry, bo nikt nie potrafi hackowac <3

Szczerze jak ty to robisz że 1kk dostajesz za 2 minuty :)

Pochwal się ;)

Dasz Diamenta ;P

Opublikowano

Fajnie wszystkich obchodzi że zbanowali ci konto. Po pierwsze nie można wysyłać całej skopiowanej wersji co ci napisał support (czytamy regulamin nostale itp) Jak byś pomyślał może tu sobie ktoś szperać i teamu i co buuuum. Po drugie możesz napisać na odwołanie od bana bo to jest takie trudne jak krojenie chleba. Po trzecie wątpię żeby zbanowali cie od tak sobie jestem tego pewny że miałeś CE bo tak od sobie nie banują ludzi "A zbanujemy go i bd fajnie" Wiem jak team postępuje sam tam byłem jednak wywalili mnie z jednego powodu xD

I więc napisz do nich a nie się użalasz lub po prostu zrób nowe konto 2 dni i 55lv już masz.

tumblr_ok78drcWS41vehwx3o1_500.gif

Opublikowano

Niegram na minigrach, dla mnie przekroczenie 18k jest niemozliwe. Zwracam honor. Ale jezeli chciales sie pochwalic wynikiem, to wybrales zla gre.

Opublikowano

Jesteś idiotą, jeżeli do supportu gry w celu unbana piszesz bez szacunku.
Takie dzieci jak Ty zazwyczaj hackują, bo nie potrafią inaczej i nawet nie próbują.
Unbana nie dostaniesz jeżeli tak napisał support. Temat nie ma najmniejszego sensu.
Co do filmiku - na programie, jesteś tak nawiny, że wierzysz? Te gry zostały stworzone tak, aby żaden gracz LEGALNIE nie miał szans na wbicie wysokiego wyniku.

Jeżeli nie używałeś programów, to na co taki wynik? To nie ma sensu. Liar.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Fajnie wszystkich obchodzi że zbanowali ci konto. Po pierwsze nie można wysyłać całej skopiowanej wersji co ci napisał support (czytamy regulamin nostale itp) Jak byś pomyślał może tu sobie ktoś szperać i teamu i co buuuum. Po drugie możesz napisać na odwołanie od bana bo to jest takie trudne jak krojenie chleba. Po trzecie wątpię żeby zbanowali cie od tak sobie jestem tego pewny że miałeś CE bo tak od sobie nie banują ludzi "A zbanujemy go i bd fajnie" Wiem jak team postępuje sam tam byłem jednak wywalili mnie z jednego powodu xD

I więc napisz do nich a nie się użalasz lub po prostu zrób nowe konto 2 dni i 55lv już masz.

To proszę nabij mi ten 55 lvl w 2 dni ;) zrób mi tak Jajamaru,Sp Pirata,Sp Kurczaka,Sin,Ranger,Destro i 50 profka

To wszystko mialem + jeszcze 15kk 80ND i jeszcze do tego WK+5 43j.

Jesteś idiotą, jeżeli do supportu gry w celu unbana piszesz bez szacunku.

Takie dzieci jak Ty zazwyczaj hackują, bo nie potrafią inaczej i nawet nie próbują.

Unbana nie dostaniesz jeżeli tak napisał support. Temat nie ma najmniejszego sensu.

Co do filmiku - na programie, jesteś tak nawiny, że wierzysz? Te gry zostały stworzone tak, aby żaden gracz LEGALNIE nie miał szans na wbicie wysokiego wyniku.

Jeżeli nie używałeś programów, to na co taki wynik? To nie ma sensu. Liar.

Czy ty zawsze musisz dawać negatywne odpowiedzi ;P?

Tak jestę idiotą.. bo nie mam zadnych hacków .. wysłałem im screeny... ze mam czystego kompa.. historie przeglądania nawet...

Dasz Diamenta ;P

Opublikowano

@up

Dlatego jesteś idiotą ;)

Ze przeglądarki da się WSZYSTKO usunąć, a z kompa usunąć jeden plik lub go schować to też problem? Geez. Support nawet na to nie spojrzy.

Powodzenia, może z myślą "Takie głupiutkie dziecko nic nie wie o komputerze, to pewnie nie hackował." dostaniesz unbana. Goodluck.

Anyway, jeżeli piszesz NA TYM FORUM, to zaprzecza Twojej niewinności.

Znajdź sobie jakieś ciekawe zajęcie, bo logika nie boli.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

@up

Dlatego jesteś idiotą ;)

Ze przeglądarki da się WSZYSTKO usunąć, a z kompa usunąć jeden plik lub go schować to też problem? Geez. Support nawet na to nie spojrzy.

Powodzenia, może z myślą "Takie głupiutkie dziecko nic nie wie o komputerze, to pewnie nie hackował." dostaniesz unbana. Goodluck.

Anyway, jeżeli piszesz NA TYM FORUM, to zaprzecza Twojej niewinności.

Znajdź sobie jakieś ciekawe zajęcie, bo logika nie boli.

Po 1 ... rzadko co usuwam historię przeglądania nie mam nic do ukrycia. a po 2 foldery..? Bitch Please.. mam tylko 2 prywatne ale screeny tez dałem..

a po 2 screeny robione były zaraz po banie dosłownie 1min.

Dasz Diamenta ;P

Opublikowano

@up

Po 1: Support to nie Bóg, nie wie wszystkiego. Jak pisałem, nic nie udowodnisz supportowi takim zachowaniem.

Po 2: Może Ty masz dysk C, który posiada tylko system i dwa foldery?

Po 3: Da się usunąć.

Po 4: Napisałeś dwa razy "po 2".

Po 5: Nie masz dat na screenach, a jak już, to mogą być sfałszowane.

Po 6: Nie pogrążaj się.

Po 7: Nic tym nie osiągniesz.

Po 8: Przestań się upierać, bo nic Ci to nie da.

Po 9: Pomyśl nad tym ;)

Po 10: Takie wymienianie jest fajne :)

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Witam grałem wczoraj w MiniLandzie kolegi w tartak nabiłem bardzo duży rekord [ nie używałem hacków!]

Wyrzuciło mnie z gry wchodząc ujrzałem Twoje konto zostało zablokowane..

napisałem do supportu a o to odpowiedz...

Witaj konrad998,

Otrzymałeś najwyższy wymiar kary w postaci stałej blokady konta za używanie minigamehack.

Konto zostało zablokowane przez system, więcej informacji w tym temacie na forum Nostale.pl:

Tu był link ale nie mogę chyba podać

Pozdrawiam,

Shauna

Super Mistrzyni Gry

Moderatorka Forum

Co to znaczy... odpisałem im tak..

Przecież nie mam żadnych hacków! nie rozumiecie???

mam 55 lvl ... nie używał bym tego gówna i nie manipuluje tylko chce

dostać unbana.. a po 2 miałem doładowane nosdollary za które wy

dostajecie kasę! więc odwołajcie tego bana

Chyba skończę przygodę z tym gównem. i zacznę w inną grę grać..

piszcie w co mogę zagrać coś ciekawego..

Niestety, nasz polski team NosTale jest strasznie pazerny(bo to przecież wolontariusze, a więc muszą kraść żeby mieć na chleb[bo kto wie czy może oni potem te postacie odbanowują, kradną i sprzedają?])... Już wiele było takich przypadków, to oni zachecają cię zebyś grał od nowa(oczywiście z NM). Nie wiedziałem, że w naszym kraju jest korupcja. Może gra za mało ludzi i nie mają z tego zysku? To niech najlepiej od razu zamkną serwery! Bardzo wszystkim współczuje, którzy mieli podobne sytuacje.

3682722200_1353946775_thumb.jpg

DAJ +, TO NIE BOLI!!!

Opublikowano

@Klaus

Weź się kolego zamknij za przeproszeniem bo wszyskich już denerwują twoje wypowiedzi nie na temat i przeważnie prowadzące do kłótni -.-

@topic

Nic nie poradzisz. Jak napisali że unbana nie będzie to raczej go nie otrzymasz. Tak to już jest. Z minigier masz kasę którą równie dobrze mógłbyś zdobyć z NM. Dlatego się tak wkurzają. Zawsze gaszą najmniejsze szanse na umilenie sobie gry.

Opublikowano

To proszę nabij mi ten 55 lvl w 2 dni ;) zrób mi tak Jajamaru,Sp Pirata,Sp Kurczaka,Sin,Ranger,Destro i 50 profka

To wszystko mialem + jeszcze 15kk 80ND i jeszcze do tego WK+5 43j.

Pff bardzo proste jest zdobycie tego wszystkiego masz fam dobrą masz wszystko proste? Proste

tumblr_ok78drcWS41vehwx3o1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...