Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DestructiV [No-Hamachi]

.TheJoker.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Reniferek to fake. Nie istnieje.
Po 100lvl W OGOLE NIE LECI KASA!

Jest tylko jedna mapa od 100 do 250.
Expiac w pt wbijemy 30lvl.
Serwer odświeżany bo wcześniejszy padł (był identyczny).
Dziękuje dobranoc.

sygnatass.jpg
  • Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O co Wam z tym reje chodzi? Przecież działa normalnie... Po uzupełnieniu formularza i kliknieciu rejestruj, wyświetla się:

Konto założone pomyślnie. Życzymy miłej gry :>

I mamy konto.

Opublikowano

Daj ss nowych map po mapie 100 lvl

Bo z tego co wiem, mialem derina na kompie to jest tylko mapa 100 lvl

No ina mapie 100 lvl nie dropi kasa

Tak mi sie wydaje ze nic nie zrobiliscie, szkoda mi takich ludzi to wrzucaja gotowca na vpsa ;x

Opublikowano

Hehe, skopiowaliście image od graysta.

Prezka srednia, wysrodkuj ja, bedzie lepoiej.

W zbrojach zamiast handlarza bronia powinno byc zbrojami.

Ja mysle ze nie warto marnowac czasu, bo to nohamachi, a taki serwer latwo padnie...

O ile juz nie padl ;x. Ale powodzenia.

| nie rozmawiaj z hejterami. banuj ich. | KLIK | GRAFIKA | TEKSTY |

Opublikowano

Na tym serwie ktoś gra ? Ja grałem wczoraj to nie było nas tam wuchta a teraz to tym bardziej. Dajcie sobie spokój albo nwm zróbcie coś żeby nasz oszuakć że to nie jest wasz serwer zmieńcie swoje nicki lub coś bo nikt na waszych serwach nie pali się do gry.

wsrhlogo349769.jpg

Nie przyszedłem tu by przegrać.

Opublikowano

Zaje... serwer !!! Polecam wszystkim super super super :P Narazie bd przerwa konserwacyjna do 20. Nie sugerujcie sie strona bo tam zle dzialaja te wskazniki. O 20 rusza spowrotem.

bez linków wychodzących.

Opublikowano

Hehe, skopiowaliście image od graysta.

Prezka srednia, wysrodkuj ja, bedzie lepoiej.

W zbrojach zamiast handlarza bronia powinno byc zbrojami.

Ja mysle ze nie warto marnowac czasu, bo to nohamachi, a taki serwer latwo padnie...

O ile juz nie padl ;x. Ale powodzenia.

Cicho kobieto koń.

Rozmawiałem z GA tego serwera. Z tego co mi mówił mają dodane nowe mapy.

Nie jest to 13-letni dzieciak. Serwer bardzo polecam.

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Nie sugerujcie sie , hejterami bo pare osob dostalo bana ale to jakies dzieci 10 lat i teraz pewnie bd pisac denne komentarze jaki to gowniany serwer ale tak nie jest , na prawde POLECAM !!!

bez linków wychodzących.

Opublikowano

Powiem tak: biore opinie "innych" graczy na temat serwera ale nie wyrabiam sobie zdania tylko na ich podstawie. Dlatego zawsze wchodze by sprawdzić co i jak , wbiłem na serwa i od razu miła niespodzianka :D po 1 nie doczytałem w prezce że gramy w shinsho a Admin od razu dał kase na olejek bym zmienił królestwo czyli POMÓGŁ za to duży PLUS po drugie exp jest MEDIUM co mi bardzo pasuje i Kasa leci bardzo dobrze 55 lvl i mam 750kk , owszem nieraz troszke "przycina" gre laguje ale sa to lagi do wytrzymania i tylko nieraz nie cały czas jedynym MINUSEM według mojej oceny to Misje są "nie do wykonania" na 1 postaci np zeby orka od 30 lvl do 55 lvl biłem Orki i tylko 13 droplo zabraklo mi 1 i teraz jak chce skończyć misje to musze specjalnie dropka robic a nie mam na to ochoty , powinni zwiekszyc drop itemów do misij według mnie broń boże dawać itemy do shopa bo "zepsuja" gre tylko o 50% zwiekszyc ich drop by adekwatnie do lvl dropiły. To tyle z mijej strony , ogólnie polecam serwa

Opublikowano

Prezentacji zrobiona w godzine, server w 1 dzien.

Po co go wgl stawiacie? ^^

2c709653d75179a85b5746e.png

Opublikowano

Nie ten dział chyba... Poza tym czasem nie był taki dedyk? ;d

@Edit ss. petów kradzione chyba :)

@Edit 2. ss. petów są kradzione ^^ Gdyby ktoś chciał wiedzieć z jakiego servera to na pw ;P

Dedyk i no-hamach,to praktycznie to samo,tyle ,że dedyk jest zje*any i laguje jak ch*j,a no-hamachi,to cudeńko.A po co mają robić nowe?.Prawdopodobnie zawitam.Jeśli chociaż będzie taki dobry,jak myślę,to będziecie mieć trochę ludu.

Opublikowano

A GA nie ma ;D Nie wiem czemu off..

A po za tym Malink czy jak ci tam.. zamknij wreszcie dupe... i pokaz swój server !!!!!!!!!!111

Opublikowano

Prezka powinna zachecac do zagrania, a ta nie bardzo zacheca. Biolog napisany, ale co ile sie go oddaje ? Nie wiadomo. Na serwerze sa nowe mapy, ale "odkryjcie sami" to ma byc zachecenie do grania? Strona glowa na gotowcu, w dodatku nie dziala poprawnie. System ulepszen jest, ale go nie widac w prezentacji, wiec wchodzisz w ciemno, a w dodatku samemu trzeba wpisywac ip, bo administracji ciezko zrobic latke do clienta. Tak graczy nie zachecisz do gry.

PS: Proponuje Ci odejsc od komputera, opanowac emocje, bo w ten sposob nic nie zyskasz, a zrobisz z siebie wiekszego idiote.

Opublikowano

Ten serwer jest taki sobie ... wolałbym mieć 2 góra ulepszacze, max lv obojętnie jaki, biżuterie pod wojny ( nie pvp, bo pvp dla mnie to syf, wole bić się z kilkoma naraz i paru zjechać, niż lamić jak jakaś ciota zjednym gościem -.- ), nie wiem jak w metka można cały czas maniaczyć na jakichś hardach ... dla mnie serwerem topowym ( dopóki nie zaczęli go psuć ) był CavalosMt2 - to był serwer praktycznie idealny ( może trochę za dużo eq, ale pasował ), mało ulepszaczy, przyjemnoóść z grania, bicie się w kilku ... sama przyjemność z gry ! No i wojny ... a tutaj teraz w tych czasach co ... na co mi jakieś ulepszacze ... na co blokady na bs, skoro i tak znajdą na wszystko sposób ... na co jakieś syfy nadmiarowe ... ograniczyć wielkość syfu, zrobić normalny serwer i wrócą do metina wieloletni gracze ( vide ja, który gram w metka już ładne lata ... jeszcze troche i będzie dekada ).

Pozdrawiam i oczekuje, że kiedyś "ludzie grający" będa znów tacy, jacy byli.

34842.png

32469.png

zawsze gram jako: MacGyver / Vanirre / GearsOfWar / Hrabia / Hrabina / Chicarito / Shepard / Garrus.

Opublikowano

Dedyk i no-hamach,to praktycznie to samo,tyle ,że dedyk jest zje*any i laguje jak ch*j,a no-hamachi,to cudeńko.A po co mają robić nowe?.Prawdopodobnie zawitam.Jeśli chociaż będzie taki dobry,jak myślę,to będziecie mieć trochę ludu.

No praktycznie to nie to samo ... Poza tym to dedyk częściej nie laguje, a no-hamachi laguje.. Powód? Częściej wykupione maszyny są lepsze od własnych komputerów..

Zbieram like ;x

Opublikowano

Nie server będzie ON ale jak GA wróci bo włączył rano ale padło logowanie ...

Nie wiem dokładnie kiedy będzie, gdzieś 16/17 ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...