Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Klanu

czeres

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

POLISH

Witam Jestem Polskim Graczem WoT !! Ale Gram Tierami ZSRR & German Wienc Bende Pisał Na Niebiesko

Co By Tutaj Powiedziec Mam V Tier Kw-1 Jutro Bende Miał V Tier PzIII/IV & Hetzer Mam III Arte

Lubie Grac Czołgami Niemieckimi No I SZUKAM Clanu Ponieważ Zbliżają Sie Wojny A Ja Bym Sie Chciał Postrzelac

(teraz kolor zielony)

Nazywam Sie CzeresPL

(teraz czerwony bo prosba to MPC team)

Moj Drogi MPC Team i Wszyscy Moderatorzy Prosze Nie Zamykajcie Tego Tematu Wiem Ze Jusz Jest Temat Z All Clanami Ale Chciał Bym Dojsc Do Jakiegos Clanu A Tam All Powyżej VII Tiera Wienc Prosze Nie Zamykac !

A Teraz Napiszmy To Po Angielsku Dla Anglików oczywiscie Bez Czerwonego Zakończenia

ENGLISH

Hi I am a Polish WoT Player! But I play Tiers ZSSR & German wreaths and wrote In Blue

What To Say Here IV Tier-1 Kw Tomorrow Bende had a Tier V PzIII/IV & III Hetzer I have III Arte
I like to play German tanks No. Because I WANTED approach Clan Wars And I would have wanted to shoot
(now green)
My name is CzeresPL
GERMAN
Hallo, ich bin ein polnischer WoT Player! Aber ich spiele Tiers ZSSR und Deutsch Kränze and In Blue schrieb
Was hier zu sagen IV Tier-1 Kw Morgen Bende hatte ein Tier V PzIII/IV und Hetzer I III Arte
Ich mag die deutschen Panzer-Nr spielen, weil ich Ansatz Clan Wars wollte, und ich hätte gerne schießen haben
(Jetzt grün)
Mein Name ist CzeresPL

img-Czeres.png

Spodobała ci się moja praca bądź pomogłem ci w czymś bądź człowiekiem i zostaw tego like to nic nie kosztuje a mnie motywuje

Azmal.pl i Theris.pl i iMetin.pl

POLECAM i ZAPRASZAM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...