Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] BA_GABRIEL przyznaje się, że tworzył boty.

axn!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja myślę że szukasz jakiejś sensacji i tyle.

Nie muszę jej szukać. Ona już jest :)

Gra- DarkOrbit

Serwer- PL1

Bot- Tak

Opublikowano

Gdzie tu jest napisane, że pisał bota ? -.-

@edit Nie jasno wyraziłem swoją myśl... Napisał, że sam kiedyś napisał bota, czy napisał do DO ? Czy to był bot na zasadzie szkodliwości ? -.- Ludzie (dzieci) bot to nie tylko automat latający za gracza...

PS napisał bota liczba pojedyncza a nie boty, mógł po prostu bawić się w jakiś język pisania...

1.jpg

Opublikowano

BA_Gabriel ma nick KRISSof na serwerze PL2 firma MMO.

Jego post zapewne był dla beki, przecież jako BA z wybitnym regulaminem co pisać nie poinformowałby nas, że pisał boty..

#up

Więc bótów powstało i powstaje cała masa. Sam dawno dawno temu napisałem jednego wink.gif

Opublikowano

Gdzie tu jest napisane, że pisał bota ? -.-

"Więc bótów powstało i powstaje cała masa. Sam dawno dawno temu napisałem jednego". Teraz już wiesz gdzie?

Gra- DarkOrbit

Serwer- PL1

Bot- Tak

Opublikowano

Ta, pewnie chodziło mu o jakiegoś cickera :D W dodatku "dawno temu", warto też na to zwrócić uwagę :)

Opublikowano

Ta, pewnie chodziło mu o jakiegoś cickera :D W dodatku "dawno temu", warto też na to zwrócić uwagę :)

Dla niektórych dawno temu to kilka miesięcy a dla innych kilka lat. Moim zdaniem, to i tak nie ma znaczenia, bo skoro ktoś jest w ekipie, to nie powinien używać botów, czy też ich tworzyć i nie ważne czy robił to zanim wstąpił do ekipy, czy jak już w niej był :p

Gra- DarkOrbit

Serwer- PL1

Bot- Tak

Opublikowano

tsaaa i jak napisać dlaczego usuwają posty to dają Bana za niby multikonto

Hahaaha w dodatku daje bana do godziny która minęła -.-

You have been banned for the following reason:

Multikonto

Date the ban will be lifted: 18.08.2013, 15:00

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

W przeciwieństwie do CM, którzy każą szukać "pakietów na forum" :P coś o działaniu gry wie. I może faktycznie za czasów UDOBota stworzył coś autorskiego.

Opublikowano

tsaaa i jak napisać dlaczego usuwają posty to dają Bana za niby multikonto

Hahaaha w dodatku daje bana do godziny która minęła -.-

You have been banned for the following reason:

Multikonto

Date the ban will be lifted: 18.08.2013, 15:00

Na forum jest inna strefa czasowa :D

Gra- DarkOrbit

Serwer- PL1

Bot- Tak

Opublikowano

Ale, zabłysnąłeś tym. Czytałem to wcześniej i co? Jak wyżej pisali, nie musiał być to bot do DO. A jeśli nawet był to bot do DO, to i tak nie działa. Jak dla mnie on się bardziej pochwalił tym, że umie pisać takie programy, niż przyznał, że zrobił jakiegoś bota, który nie był nigdy użyty...

Opublikowano

Ale, zabłysnąłeś tym. Czytałem to wcześniej i co? Jak wyżej pisali, nie musiał być to bot do DO. A jeśli nawet był to bot do DO, to i tak nie działa. Jak dla mnie on się bardziej pochwalił tym, że umie pisać takie programy, niż przyznał, że zrobił jakiegoś bota, który nie był nigdy użyty...

Gdybyś czytał ze zrozumieniem co on napisał, to byś wiedział, że chodzi o bota do darkorbit. I nie pisz, że zabłysnąłem, bo ja błyszczę odkąd się urodziłem :O

EDIT: Macie odpowiedź BA w temacie na forum. Przyznał się, że to był bot do DO, ale że już nie działa. Mimo to i tak teraz wiemy kogo mamy w ekipie. Kolesia, który tworzył boty do gry, której jest teraz adminem...

Gra- DarkOrbit

Serwer- PL1

Bot- Tak

Opublikowano

Gdybyś czytał ze zrozumieniem co on napisał, to byś wiedział, że chodzi o bota do darkorbit. I nie pisz, że zabłysnąłem, bo ja błyszczę odkąd się urodziłem :O

EDIT: Macie odpowiedź BA w temacie na forum. Przyznał się, że to był bot do DO, ale że już nie działa. Mimo to i tak teraz wiemy kogo mamy w ekipie. Kolesia, który tworzył boty do gry, której jest teraz adminem...

Nigdzie nie jest napisane, że bot do DO, jedynie możemy się domyślać... A poza tym nie znasz przysłowia przyjaciół trzeba mieć blisko ale wrogów jeszcze bliżej ?

1.jpg

Opublikowano

Nigdzie nie jest napisane, że bot do DO, jedynie możemy się domyślać... A poza tym nie znasz przysłowia przyjaciół trzeba mieć blisko ale wrogów jeszcze bliżej ?

Przecież wyraźnie napisał, że bot do DarkOrbit. Może nie słownie ale wszystko na to wskazuje. To tak jakbyś teraz podważył mój post twierdziąc, że nie mówię o BA_Gabriel :|

Weź się nie kompromituj

Opublikowano

Wystarczy czytać ze zrozumieniem...Z resztą BA sam to potwierdził pisząc swój kolejny post. BA, to wróg? Jaki wróg? On nic nie może zrobić z botami, więc po co mi on? Nie widzę sensu.

Gra- DarkOrbit

Serwer- PL1

Bot- Tak

Opublikowano

Jak zwykle AdzikXD i Pukacz musieli od razu wytracić temat z równowagi chyba jak się przyznaje, że pisał boty a gra od początku do to chyba jasne ze do Darka... a jak by napisał ze do innej gry to po co to wg. dawać na forum do...

kbotuserbar9ni9.png

|| PL3 || StreFaCieNi ||

|| BlackSpace || Szchachcic ||

Zapraszam na serwer cs jb !!! :) A tu lapcie smiszny film ;D

Opublikowano

Jak zwykle AdzikXD i Pukacz musieli od razu wytracić temat z równowagi chyba jak się przyznaje, że pisał boty a gra od początku do to chyba jasne ze do Darka... a jak by napisał ze do innej gry to po co to wg. dawać na forum do...

Faajne... Ale wiesz? Wkurwiasz :)

Robicie wielką sensacje "GABRIEL PISAŁ BOTY" No i co z tego? -.-

Opublikowano

Faajne... Ale wiesz? Wkurwiasz :)

Robicie wielką sensacje "GABRIEL PISAŁ BOTY" No i co z tego? -.-

I nico. Skoro robił kiedyś boty do DO a teraz jest adminem w dodatku na wysokim szczeblu, to może kogoś to interesować. Jak ciebie to nie interesuje, to poszukaj sobie innych tematów.

Gra- DarkOrbit

Serwer- PL1

Bot- Tak

Opublikowano

Ty na prawde taki nie rozumny ?dajmy przyklad, jestes pro archtektem i lepiej dla firmy x zebys u nich pracowal czy zebys zabieral im spod nosa przetargi jako jednostka ?

Ze chlopak/facet napisal se bota i od razu wielki szum... Nikt nie wie czy to bot do dark orbit czy czegos innego... Moze interesuje sie programowaniem i napisal sb bota do dajmy. Dakq obid zeby sprawdzic swe umiejetnosci programowania ? Jak wasze zycie krazy sie wokol do to spox...

1.jpg

Opublikowano

Ty na prawde taki nie rozumny ?dajmy przyklad, jestes pro archtektem i lepiej dla firmy x zebys u nich pracowal czy zebys zabieral im spod nosa przetargi jako jednostka ?

Ze chlopak/facet napisal se bota i od razu wielki szum... Nikt nie wie czy to bot do dark orbit czy czegos innego... Moze interesuje sie programowaniem i napisal sb bota do dajmy. Dakq obid zeby sprawdzic swe umiejetnosci programowania ? Jak wasze zycie krazy sie wokol do to spox...

Im więcej czytam twoich postów tym bardziej zastanawiam się, czy ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem czy jesteś taki...przepraszam niemądry...Temat dotyczy tego, że koleś zrobił bota do DO i się do tego przyznał. Nie interesuje mnie to dlaczego czy dlakogo to zrobił. Czy go używał i czy inni go używali, rozumiesz? Nie odbiegajmy od tematu. Jeżeli ty uważasz co innego na ten temat, to prosze bardzo, ale nie pisz tego do mnie,

Gra- DarkOrbit

Serwer- PL1

Bot- Tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...