Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

To są żarty?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A Co jakiś limit permów chcecie wprowadzić ?

Większość z tych banów to Reklamy itp

Sebuś i Konfitura zasłużyli Sobie.Jak dla mnie za mało tych banów jeszcze

Opublikowano

Boty botami kilka nicków to losowy ciąg liter, znalazłem również "giftcodezasms".

Mi się wydaje, że zamiast dawać dodatkową pracę moderatorom powinno się zaostrzyć rejestrację aby było więcej zabezpieczeń i jakieś nietypowe.. Zwykły użytkownik rejestruje się raz ewentualnie kilka razy, więc nie będzie to robiło dla niego wielkiej różnicy.

Na stronie głównej jest napisane "721 005 Wszystkich użytkowników" i mógłbym pogratulować ale jestem pewnien, że minimum 500 000 tysięcy zostało stworzone tylko po to aby spamować lub zobaczyć ukrytą treść (link, kod) Skoro w kilka minut można taki kod uzyzkać rejestrując się to nie lepiej bybyło je odblokować? Chyba, że ma być coś tylko dla użytkowników ale wtedy świeży user niepowinien mieć do tego dostępu.

Opublikowano

Ja bym nazwał ten temat zamiast "To są żarty?" to "Łokurva ile botów"

Po ilości permów widać,że administracja nie olewa reklamatorów,tylko należycie wypełnia swoje obowiązki ;]

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...