Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co robić?

saints

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam 65 body i nie wiem co nim robić.

Sprzedać eq i czekać na łączenie i nowe mapy? Przez ten czas bede czytał KU.

Za eq bede mial z 4kkk.

Czy sellnac i zrobić pro elo dropka 35? I czytać KU.

A może grać normalnie dalej? Jak tak to jaka broń kupić bo nie mam. Mam na nią 1,5kkk jakieś.

Opublikowano

Możesz zrobić pół na pół. Sprzedaj nie potrzebne itemki i zrób dropka. Na 65lvl graj dalej i zdobywaj itemki i czytaj ku.

Kappa.

Opublikowano

Sprzedaj eq, zrób dropka, czytaj ku.

uluq.png

Just give me a reason,

Just a little bit’s enough

Just a second, we’re not broken

Just bent we can learn to love again.

Opublikowano

Ja bym dropił 65lv. i chodził na DT ulepszać do +7/8/9 takie rzeczy jak zbr. na 61/66 ,jubilerke z nieb łez,ebo,amestytu,kryształu (Wiesz na co jest zapotrzebowanie) Fenki,Kozaki bronie na 65 i sprzedawałbym. Zarobek na pewno większy.

Czytałbym KU w między czasie. Zainwestuj w Riba/FMS'a 40 sr + oraz możesz kupić broń do pvp Bojowy Miecz tak z Sila,Ludem i czyms na szycie /kryta byloby bosko ;-)

Opublikowano

Jakie eq kupić na bodyego żeby dać rade na 35lvl z metkami Cienia?

Zdecydował się zrobić dropka 35 i wbić mu skile i eq kozak zrobić ;)

Opublikowano

Wbij uniwersalny 75lv co za tym idzie 1 skil więcej do czytania i więcej metków do wyboru + broń 75 i dużo więcej zarobisz chodząc przykładowo na mapki niż je*ać się na 35 w m2

wipek.pl

Opublikowano

Sprzedaje, nie mam czasu na gre. Jedynie ku czytać i biologa robić mogę codziennie.

Mam 54 dropka to tam zrobie skile na G, potem aure P spróbuje bo mi zostanie jakieś 1,5kkk.

Albo kupie lepsze eq i skile G zostawie.

Opublikowano

Jeśli podjąłeś decyzję, że sprzedajesz to nie musisz się nas pytać o radę. Przedstawię Ci kilka faktów - na każdym starym serwerze ten 1 kkk to kilka złotych, wyobraź sobie ile to będzie kosztować jeśli połączą serwery i na danym serwerze będzie x4 tyle yang co było przedtem. Wtedy ten 1 kkk nie będzie nic wart w przeciwieństwie do EQ. Powinieneś już teraz myśleć o lepszych bonach i skillach - nie wiem, który serwer, jednak poleciłbym Ci wybrać broń do PVP na 65 lvl, z której potem będziesz mógł zrobić dalej epika.

Opublikowano

Na razie mam do sprzedania jeszcze parę itemków. Jak sprzedam to kupuje za to reszte KU i jakieś lepsze EQ. A część yang sprzedaje koledze za PLN.

No i będę czytał sobie na razie KU aż skile wejdą na G. A potem to zobaczymy.

Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...