Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tiger P

Partyzant.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak grać tym czołgiem nie mając nic wybadanego? Non-stop tracę kase, exp leci, ale nie będzie nie stać na żaden moduł. Powiedzcie jakąś taktyke czy coś.

Będziesz legendą, człowieku! There are soldiers and then, there are snipers...

Opublikowano

Z każdym następnym czołgiem będzie coraz gorzej na stocku (stan po zakupie), jedyna taktyka to zaciśnięcie zębów i grindowanie expa na nowe moduły. Żeby się całkiem nie załamać potem, to mam dla Ciebie radę, na początek badaj te moduły których najbardziej potrzebujesz, ale to chyba oczywiste (czołg jest za wolny - gąski + silnik, nie zadajesz prawie żadnych obrażeń - działo itp.) ale zawsze upweniaj się, że aby zamontować nowy moduł masz wystarczający udźwig, często miałem tak, że wygrindowałem topowe działo, a potem żeby je zamontować musiałem badać gąski. Aha, i jeszcze jedno. O ile to możliwe, ZAWSZE badaj WSZYSTKIE moduły, które mogą Ci się przydać w następnym czołgu, ułatwi Ci to start, bo nie będzie całkiem stockowy :)

Opublikowano

Staraj się lepiej grać.. więcej DMG to więcej kasy. Ja na 7 klasie nie miałem i nie mam problemów z kasą.. martwić możesz się od 8 klasy. ;)

Pozdrawiam!!

x

Opublikowano

DMG zadaje, ale mam działo, tóre nie jest w stanie przebić VII( zostało z VK). Dopiero gdy wbije k. 1,5k. uszkodzeń wychodze na plus, a z takim działem jest to prawie niemożliwe.

Będziesz legendą, człowieku! There are soldiers and then, there are snipers...

Opublikowano

DMG zadaje, ale mam działo, tóre nie jest w stanie przebić VII( zostało z VK). Dopiero gdy wbije k. 1,5k. uszkodzeń wychodze na plus, a z takim działem jest to prawie niemożliwe.

weakspots, weakspots i weakspots.

76561198001815076.png
Opublikowano

Jak grać tym czołgiem nie mając nic wybadanego? Non-stop tracę kase, exp leci, ale nie będzie nie stać na żaden moduł. Powiedzcie jakąś taktyke czy coś.

Zależy od losowania.

Kiedy jesteś na topie to 1 linia jeżeli nie to 2 linii.

OD przodu nie próbuj strzelać bo i tak nikogo nie przebijesz na stocku.

Najlepiej zarób free expa jakimś innym czołgiem i wybadaj parę przydatnych rzeczy.

Opublikowano

Nie możliwe, że na 7 tierach nie możesz przebić z krótką 88.

Na VK 3601H da się ogarnąć, a na Tigerze P nie?

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Każdy stockowy czołg od 7 tiru jest do bani. Wyjątkiem jest KW-4, bo można na nim od razu zamontować armatę 122mm. Krótką 88mm da się przebić HT 8 tieru bez weakspota, a meda to i z 10 tieru można przebić.

Taktyka? Nie grałem tym czołgiem, ale ogólna zasada na początku to zaciśnięcie zębów. Możesz też atakować najpierw niższe tiery lub osłaniać artę. Nawet jak by cie hejtowali za osłanianie arty, to i tak to rób, potem Ci podziękują (no chyba, że nie dasz radę z scoutem)

Opublikowano

Każdy stockowy czołg od 7 tiru jest do bani. Wyjątkiem jest KW-4, bo można na nim od razu zamontować armatę 122mm. Krótką 88mm da się przebić HT 8 tieru bez weakspota, a meda to i z 10 tieru można przebić.

Taktyka? Nie grałem tym czołgiem, ale ogólna zasada na początku to zaciśnięcie zębów. Możesz też atakować najpierw niższe tiery lub osłaniać artę. Nawet jak by cie hejtowali za osłanianie arty, to i tak to rób, potem Ci podziękują (no chyba, że nie dasz radę z scoutem)

Kampienie przy arcie nie ważne jakim tierem ht jest totalnym noobostwem. Arty i tak nie obronimy w większości przypadków to jeszcze osłabimy drużynę bo jedno działo mniej.

Jak cie rzuca na wyższe tiery to zawsze po przeciwnej znajdzie się taki czołg który jesteś w stanie uszkodzić. Jeśli już nawet nie dajecie rady nic zdziałać, zawsze można spróbować zgarnąć strzała, osłonicie większego co przeciwnika może rozwalić.

76561198001815076.png
Opublikowano

Może i to jest nobostwo, ale jest chodź cień szans na uratowanie arty. No i po za tym, czasem nierozgarnięty scout po prostu ucieknie zamiast zajść od tyłu artę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...