Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Solidier - Pistolet

pin3t3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka, może zacznę od tego że trochę w BF:H nie grałem i teraz zaczynając chciałbym unowocześnić swoje eq ;) , więc mam pytanko jaki pistolet dla solidiera polecacie? Osobiście zastanawiałem się nad beczkomanią barrego, albo super ręczą armatą harrego. Z góry dziękuję za wszelką pomoc ;)

Lowmens_PL.png

pc_Lowmens.png

Lowmens_PL.png

pin3t3.png

Opublikowano

Uzywaj super armatki Harrego ma wieksze obrażenia maksymalne 10-20 , zas beczkomania ma 10-15. Polecam Ci grać maszyną Tomka i super harrym , a do tego bomba billa ( mozna zaoszczedzic na punktach umiejetnosci).

Opublikowano

lub jezeli nie umiesz/ nie lubisz grać pistoletami to Karabinek na krótki i długi dystans :)

Nie Udzielę Wam Sakramentu Bierzmowania

Opublikowano

Kup S.Armatę Harrego, dodatkowo pykaj S Maszynę Do Pisania Tomka i Bombą Billa ew Kagadnkiem na czołgi/M32 do supportu.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Super Ręczna Armata Harrego lepsza. Jak ktoś wyżej pisał, zadaje większe dmg od Beczkomani (10-20). Ta druga ma wbudowaną dodatkowo strzelbe (6 pocisków), a ogólnie 1 nabój mniej od Harrego :) Decyduj i wybieraj :D

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Do armatki tez mozesz dodac strzelbe.

Najpierw musisz wylosować tą modyfikację, co łatwe nie jest :)

BFH Polska ;)

Opublikowano

Ja na 3 kupione modyfikacje dostalem 2x strzelba pod pistolet i 1x granatnik pod strzelbe.

@2x up Napisalem o tym zestawie broni , skorpion tez. Nie pisz o tym co juz jest.

Opublikowano

@UP

No ładnie :D

Hmm ... Dlaczego ma nie pisać ?? Każdy pisze to, co uważa za rozsądne. Nagle ma zmienić treść, bo 2 osoby przed nim napisały to samo ? Hehe, to tak jakby twoich 2 sąsiadów miało te same samochody. Podoba ci się ten sam, który oni mają, to kupujesz - co cię obchodzą inni xD Tak jest również z tą sytuacją :D

BFH Polska ;)

Nowicjusz
Opublikowano

@Birwus

Tak samo jak BFH Polska nie rozumiem twojej wypowiedzi. Przecież jak kilka osób jest jednego zdania i to pisze, to autor widzi co lepiej kupić itp.

Super Harry lepszy od beczki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...