Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] ps3 dane kary błąd

ppiotrek4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam dostałem kod na 30 dni ps+ ale jest wymagane wpisanie danych karty (karta visa electron) więc wpisuje ale zakazdym razem pokazuje ze dane sa nie prawidłowe na koncie posiadam srodki, płatnosci onine mam ustawione na nielimitowane (nie raz płacilem ta karta online i było ok) dane wpisuje dużymi literami bez polskich znaków szukałem w gogle i niejeden przykład widziałem i wpisywałem zakażdym razem ten sam błąd czy ktoś mógł by napisac dokładnie jak powinna wyglądać poprawne wpisanie danych kary dziękuje pozdrawiam

Opublikowano

Wszystkie dane muszą być identyczne jak te zarejestrowane w banku, także sprawdź na stronie www banku, jak są jakieś myślniki, przecinki czy miejscami duże litery musisz to wpisać identycznie jak jest zarejestrowane w banku

Dodatkowo karta musi posiadać limit transakcji powyżej 0zł oraz obsługiwać transakcje międzynarodowe online

Zadzwoń do BOK i spytaj czy nie blokują transakcji w Sony Entertainment Network

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...