Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] EQ Wojenne MexiliaMt2

Impression.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka wszystkim graczom Mexilii. Chciałem Wam pokazać jakie to EQ nosze na serverku, że tak kosze.

Nie znoszę ludzi, którzy noszą klasę, lepiej poświęcić 2 dni bonowania i nie zmieniać EQ przed każdym PvP. Według mnie Bezsens !

Tutaj macie SS'y jak dobrze wybonować swoje EQ, pamiętajcie jednak by zrobić to na EQ z nieb łez gdyż na zniszczenia w niektórych itemach już ludzi nie wbijecie :)

1.jpg

2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg

Ja osobiście noszę takie samo eq, lecz w 6.7 daje silny przeciwko :)

Ale te na wojne bardziej się przydają, choć nie zawsze.

To taki Mini Tutek jak wybonować sobie eq na tym właśnie serverze i pamiętajcie, że nie na wszystkie to się opłaca, gdyż na mexilii ludzie mają duuużo HP. :)

PCG !

Opublikowano

To bardziej mini-tut, bo nawet screenów nie zrobiłeś i nie wytłumaczyłeś, co i jak jednak OK. Podepnę to do głównego spisu dla nowych graczy.

Opublikowano

To bardziej mini-tut, bo nawet screenów nie zrobiłeś i nie wytłumaczyłeś, co i jak jednak OK. Podepnę to do głównego spisu dla nowych graczy.

Sądzę,że takie komentarze są nie na miejscu.Chyba rozumiesz o co chodzi ;)

Siemka wszystkim graczom Mexilii. Chciałem Wam pokazać jakie to EQ nosze na serverku, że tak kosze.

Nie znoszę ludzi, którzy noszą klasę, lepiej poświęcić 2 dni bonowania i nie zmieniać EQ przed każdym PvP. Według mnie Bezsens !

Niestety,nie każdemu chce się wbijać takie bony tyle czasu.Zresztą małe jest prawdopodobeństwo,że chociaż kilu osobom wbiją takie same bonusy.Mógłbyś podać,które z nich są najważniejsze,a które mniej.

Opublikowano

Tak w ogóle, to wachlarze są zbuggowane na prawie wszystkich serwerach jakim grałem, więc sądzę, że dawanie ich do EQ wojennego, to strata czasu i bezsens. A tak poza tym. Widzę, że w kilku itemach nie masz PŻ, co jest akurat wg mnie potrzebne, bo im więcej PŻ, tym ciężej Cię zabić. Rozumiem, że masz dużo odp. na klasy (Nie cierpię takich serwerów), lecz mimo to, nie branie pod uwagi PŻ, to duży błąd.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

@Up Od kiedy dzwony są słabe? Kolejny co niedocenia szamana? -.- Szaman + hity + bambus 50 Sr + pomoc 60% na kryta, i dostajesz po 5-6K z hitów bez ABS'u na dzwony (Przykład Pandora, Elite)

Opublikowano

Co to za Tut? Do działu "Media" z tym, nic nie widzę czego tu mam się dowiedzieć... EQ HP + 3x ABS cała filozofia

Dota 2 > Lol

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sory za spam ale nikt tu nie zagląda a chciał bym się dowiedzie jaką postacią najlepiej zabijac metki myslalem nad wojem body ale nie wiem jakie eq zrobic.

Eq siła + potwory. Tyle. W 6/7 +20 na potwory i w drugim 6/7 daj 10 siła. A tak to musisz mieć FULL SIŁA. I kd potwora.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...