Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Minecraft

louson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam parę pytań :

1. Czy hosting do minecraft na Pukawce jest opłacalny do kupienia chodzi mi o wersje MAX ( jeśli znacie lepszy hosting i nie drogi to podajcie link i żeby tam mogli grać Oryginalne konta i pirackie )

2. Czy jak wynajmę serwer na Pukawce to czy na serwerze będą mogli grać gracze z Kontami Oryginalnymi i Nie oryginalnymi ??

3. Co to za plugin-y ??

Essentials, Permissions, iConomy, WorldEdit, WorldGuard, xAuth, Mineshafter, Feed the Beast, Mineforge, Vault, MobArena

4. Czy serwery na Hostingach są 24/24 ??

5. Podacie link do Hostingu Forum ( aby nie był drogi akurat w sam raz )

Opublikowano

1.Nie wiem ale kup na craftserve.pl może drosze ale polecam

2.Sam wybierasz czy tak czy tak w ustawieniach serwera(na craftserve masz ładny panel i wszystko ładnie pięknie)

3.

Essentials-Dodaje więcej komend typu setspawn,spawn,home itp

Permissions-Prawa rang np do tworzenia rangi gracz admin vip dodajesz jakie komendy mogą używać

Iconomy-Ekonomia

WorldEdit i Worldguard te pluginy to podstawa do tworzenia cuboidów kopjowania i wiele więcej

xauth-do rejestracji żeby gracz non-premium nie włamał się na czyjeś konto :)

mineshafter-takie premium dla non-premium po prostu gracze mogą wchodzić grając na non-premium i mają skiny

feed the beast-Nie wiem

Mineforge-to modyfikacja forge Aby mody działały potrzeba bukkitforge na bukkita

vault-waluta na serwerze

mobarena-Mob arena walczysz z potworkami

Jak znasz angielski to wystarczy że na bukkit.org sobie wpiszesz plugin i przeczytasz tam wszystko pisze naucz się korzystać z czystego serwera potem dodawaj po woli nowe pluginy żeby się nie przeciążyć a będziesz znał komendy na pamięć :)

4.Oczywiście no chyba że jest awaria

5.Proserwer.pl,kliknij tutaj

@up to jest spam

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...