Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT]Jak grać na serwerze skkf'a pomimo bana?+link

pokasyku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie !

Dziś zaprezentuję,wam poradnik,który polega na graniu,na serwerze skkf'a pomimo bana,nie jest to skoplikowany poradnik,ale nie wszyscy jeszcze go znają,dlatego też chcę go wam zaprezentować.

1.Krokiem pierwszym,jest oczywiście doznanie śmierci na serwerze,aby 'dostać' bana na tydzień.

2.Krokiem drugim jest znanie nicku swojej postaci :D,a tak na poważnie trzeba wejść na stronę :

mc.skkf.net

i znalezienie swojej postaci na dole strony

7l4jlumh11eq.png

bądź w "Wpisz nick i znajdź gracza"

3.Krokiem trzecim,gdy już znajdziemy swoją postać,jest naciśnięcie przycisku "ODBANUJ"

ba71f8zs1fl0.png

Po kliknięciu "ODBANUJ" po prawej stronie ekranu pokaże nam się takie coś :

v0qy9rvflaf0.png

4.Krokiem czwartym jest już tylko wysłanie sms'a (koszt jak widać,na obrazku powyżej,to tylko 2.46zł brutto).
Po wysłaniu sms'a,musimy poczekać dosłownie kilka sekund na sms zwrotny z kodem SMS,po jego otrzymaniu

musimy już tylko w polu "Kod SMS" wpisać poprawny kod,a następnie zaakceptować go przyciskiem "OK",

po wciśnięciu tego przycisku będziemy odbanowani i będziemy mogli cieszyć się z gry,aż do następnej śmierci(pamiętajcie,aby w ogóle móc zagrać,na tym jakże popularnym serwerze potrzebujemy konta premium,inaczej poradnik wam się po prostu nie przyda)

To tyle z mojej strony,liczę na like'y i życzę miłego grania,bez banów :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co kur*a?!? Myślałem, że za darmo :P. Nie potrzebne, wystarczy być widzem SKKF'a i przy banie masz komunikat zostałeś zbanowany na 7 dni odbanuj się na mc.skkf.net czy coś takiego.

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Ty na serio z tym poradnikiem? o.O

Też myślałem, że jest jakaś metoda na darmowe odbanowanie :D

Opublikowano

Nie wiem po co odświeżasz, skoro widzisz że ludzie piszą że napisałeś bez sensu ten poradnik. Każdy zna tą opcję...

7229.jpg
Opublikowano

Stary. Ty weź sobie ze mnie nie żartuj. To że na serwerze eskakaefa grają same dzieci to wiem. Ale to nie znaczy że te dzieci również oblegają mpcforum i szukają poradnika jak się odbanować. MYŚL logicznie. Jeśli jakiś debil nie potrafi się odbanować (czytać chatu na serwerze) to nie potrafi też użyć wyszukiwarki i nie potrafi przeczytać tego tuta.

Ten świat schodzi na psy... Generating new world....

Opublikowano

Stary. Ty weź sobie ze mnie nie żartuj. To że na serwerze eskakaefa grają same dzieci to wiem. Ale to nie znaczy że te dzieci również oblegają mpcforum i szukają poradnika jak się odbanować. MYŚL logicznie. Jeśli jakiś debil nie potrafi się odbanować (czytać chatu na serwerze) to nie potrafi też użyć wyszukiwarki i nie potrafi przeczytać tego tuta.

Ten świat schodzi na psy... Generating new world....

napisałem go dla jaj,żeby mieć polewkę,z mniej więcej takich komentarzy jak twój :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

napisałem go dla jaj,żeby mieć polewkę,z mniej więcej takich komentarzy jak twój :P

Ano rzeczywiście bardzo śmieszne .... wygląda na to że masz dość ... specyficzny (?). .... humor o.O

Świetny sposób na nabijanie postów o.O

Opublikowano

Kurcze, myślałem, że zrobisz coś jak ominąć tę blokadę i zrobić za darmo ... Ale ok, niech bd to dam lajka za pisanie.

Pomogłem? Postaw: "✔ Lubie To"

Opublikowano

Lol myślałem że za darmo unban czy coś ale w temacie nic nie pisze że za free ślepoki

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Kompletnie bez sensu, każdy to zna bo jest wiadomość odbanuj się na mc.skkf.net przy banie.

Wg. mnie temat stworzony do nabijania postów na odświeżeniach... -.-

1351969276-U240495.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...