Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie ćwiczenia A6w/dieta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zaczynam robić A6W i mam 4pytania.
1.Zabieram sie za ćwiczenia z lekkim brzuszkiem,czy będzie widać efekty ,zależy mi bardziej na płaskim brzuchu niż na kaloryferze czy A6W to odpowiednie ćwiczenia?
2.Czy ćwiczenia wykonuje się raz dziennie czy kilka razy dziennie?
3.Czy A6W wystarczy czy mogę robić równocześnie ABS2?
4.Jaką stosować dietę do A6W bo nigdzie nie mogę znaleść do stracenia brzucha?
Pozdrawiam i dziękuje za pomoc
Opublikowano

1. Tak

2. Zobacz na yt, masz serie. Np 4 dzień - 3 serie po 6 powtórzen.

3. Możesz to i to.

4. Jak chcesz stracić brzuch, to nie jedz słodyczy i jak najmniej kalorii.

2ufgk6u.png

Opublikowano

A jeszcze mam 2niejasności.

Rozumiem to 3serie 6powtórzeń ale czy to mam na cały dzień czy np rano i wieczorem?

I Czy A6W wystarczy bo na abs chyba już nie znajde czasu ale zamiast tego czasami polatam na rowerku?

Opublikowano

1. Tak

2. Zobacz na yt, masz serie. Np 4 dzień - 3 serie po 6 powtórzen.

3. Możesz to i to.

4. Jak chcesz stracić brzuch, to nie jedz słodyczy i jak najmniej kalorii.

Coo? Jak niby spali tkankę tłuszczową samym a6w? xdd

1. Nie

2. Plan treningowy, dużo zależy od predyspozycji do regeneracji. Mięsień brzucha akurat można często ćwiczyć.

3. Patrz na punkt 2, zależy czy twoje mięśnie są wystarczająco zmęczone i od regeneracji.

4. Kalorie wpierdalane < kalorie spalane. Nie ma tutaj nic odkrywczego.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Areoby, zima się kończy więc będziesz mógł zacząć ćwiczyć. Diety nie musisz trzymać się jakoś bardzo, tylko nie jedz over900 kalorii dziennie. Kalorie wpierdalane < kalorie spalane i progres będzie widoczny.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

czyli rowerek bieganie?oraz czy gdybym sie jednak podjął zrobić to 42dni a6w to czy dalo by to jakis efekt?

Mięśnie brzucha wzmocnisz, więc jakieś efekty będą, jednak nadmierną tkankę spalisz tylko przez aeroby.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

1. Musisz się uzbroić w cierpliwość, ze swojej strony bardziej polecam ABS II (sam robię). Brzucha nie stracisz zbyt szybko robiąc sam ABS, trzeba także aeroby, czyli wystarczy, że pójdziesz pobiegać, albo wykonuj tzw. krokodylki, pajacyki itd.

2.Raz dziennie wystarczy

3.Chodzi o to, że najpierw ćwiczenia z A6W, a potem ABS? Jeśli wykonujesz poprawnie te ćwiczenia, to chyba nie powinieneś dać rady wszytkiego zrobić, rób tylko ABS

4.O Dietach poczytaj na stronach sportowych

PS. Polecam stronkę kalistenikapolska . pl , dyscyplina sportu polega na ćwiczeniach z obciążeniem własnego ciała, dostaniesz tam dobre ćwiczenia aerobowe, do których nie potrzebne są żadne rowerki stacjonarne itp.

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

Haha zaraz jebne, nie piszcie glupot bo wiadomo ze nabijacie tylko bez sensu posty ciule...

W zyciu nie schudniesz przez a6w hahaha no comment.

Btw. A6w jest małowydajne sa cwiczenia ktore zapewniaja o wiele lepszy przyrost miesni niz to a6w, co najwyzej to kregoslup se popsujesz. Np. ABS II

Opublikowano

W zyciu nie schudniesz przez a6w hahaha no comment.

Tego nie napisałem, więc czytaj ze zrozumieniem, tylko ile tkanki tłuszczowej spalisz z tym planem...

Pomogę z matematyki, PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...