Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie ćwiczenia/dieta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam do Was małe pytanie. Chodzi o to, że robię aerobiczną 6 weidera i nie stosuję diety. Jestem w trakcie jeszcze rozwijania się ciała i gdy na prawde dużo jem na tą chwilę, to nie nabieram tłuszczu na brzuch. I chodzi mi o to, skoro bardzo ciezko mi przytyć lecz prawie wgl nie tyje, to mam robić diete? Bo nie mam tłuszczu na brzuchu, więc do tej pory też nie robiłem diety. Co Wy o tym myślicie? Na spokojnie mogę wszystko jeść, skoro nie tyję?

2ufgk6u.png

Opublikowano

niee to tak nie działa nie bez powodu ludzie stosują diete... skoro jest do jedzenia owa zecz znaczy ze sa tam składniki potrzebne bardzo do rozwijania twoich mieśni tak samo masz z piłkżami nie jedzą tyle mięsa(czy cuś) tylko np sałatke która pomaga im na kondyche

muzycznapomaranczvandet.png

Opublikowano

. Chodzi o to, że robię aerobiczną 6 weidera i nie stosuję diety.

Na spokojnie mogę wszystko jeść, skoro nie tyję?

To po co Ty to w ogóle robisz?

Odżywiaj się tak, by te ćwiczenia przyniosły jakiś efekt.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Skoro dużo jesz, a nie tyjesz, to masz dobry metabolizm. Ale uważaj, bo to z czasem może Ci zniknąć :P Co do ćwiczeń, ile masz lat? Bo nie można zbyt wcześnie zacząć, bo nie da Ci żadnych efektów i tylko stracisz czas.

Opublikowano

W czerwcu będę miał 16 lat. Ale robię już prawie tydzień i do tego dokładam 60 brzuszków i widać, że mięsnie brzucha są twardsze, jeszcze nie widoczne, ale kształtuje też sięlinia boczna brzucha.

2ufgk6u.png

Opublikowano

W czerwcu będę miał 16 lat. Ale robię już prawie tydzień i do tego dokładam 60 brzuszków i widać, że mięsnie brzucha są twardsze, jeszcze nie widoczne, ale kształtuje też sięlinia boczna brzucha.

robiąc coś do czego się nie stosujesz to tak jak byś nie robil nic poco robisz to skoro jesz mieso np i te miesnie znow zanikaja moze nawet mimo tego ze nie tyjesz..

muzycznapomaranczvandet.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...