Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ranga na - i drop skrzynek amora ?

Qadam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka chcialem sie was zapytac czy ranga na - ma jakies znaczenie na drop skrzynek amora ? Bo ubilem ok. 100 metkow w m2 (na 32levelu), 6 skalistych malp, wszystko bilem z 2x dropem z red lasu i nic nie droplo ;/ Range mam na -19 i mi nic nie loota a kolega z gildii w m2 na 30-35lv po kilka szkatek dziennie ;/ Prosze o pomoc gdzie dropic zeby jak najwiecej droplo i czy ta ranga na - 19 ma jakis wplyw ?:?

Opublikowano

Żadnego. Ranga jest tylko wizualizacją i daje uprzywilejowania, nic poza Tym. Nie wpływa nie wiadomo jak na Twoje Chi.

Opublikowano

To ku*wa nie wiem co jest przez 3 dni caly czas bije metki i bossy i nic ...; /

Opublikowano

Bo GF leci w ch*ja, im chodzi tylko o pieniądze, pewnie myśleli że ludzie będą kupować te skrzynie z isu i rękawiczki żeby dropić i dlatego dali takie małe szanse na drop. :x

gnYrBkB.png

Opublikowano

W jednym temacie na forum Metina, było że skrzynie będą dropić przez 48 godzin, a w drugim że od 14 lutego do 17 lutego, więc coś tam było nie tak i nie wiem czy dzisiaj jeszcze dropią. Nawet jeśli to i tak potrzebujesz rękawicę złodzieja, bo szansa ustawiona jest zapewne na kilka setnych procenta (tylko po to, aby zarobić na IS). Sam miałem jedną skrzynkę i aż 7 razy wyleciały mi yangi, raz pelerynki oraz poty.

PS. Ranga nie wpływa na drop.

Opublikowano

Ranga nie ma żadnego wpływu na sznasę wypadnięcie itemu z mobów, czyli Drop.

Co tu dużo mówić...Masz po prostu pecha jak nic, bo innym dropi.

Opublikowano

tu ranga nie ma nic do rzeczy, poprostu GF liczy na kase bo wstawila ta skrzynke od IS-u

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Opublikowano

Ranga w niczym w grze do rzeczy nie ma, jedynie to, że gracze mogą Ciebie atakować. To tyle. Pech w grze jest dość częstwo spotykany, a Ty go poprostu masz ;)

Opublikowano

W jednym temacie na forum Metina, było że skrzynie będą dropić przez 48 godzin, a w drugim że od 14 lutego do 17 lutego, więc coś tam było nie tak i nie wiem czy dzisiaj jeszcze dropią. Nawet jeśli to i tak potrzebujesz rękawicę złodzieja, bo szansa ustawiona jest zapewne na kilka setnych procenta (tylko po to, aby zarobić na IS). Sam miałem jedną skrzynkę i aż 7 razy wyleciały mi yangi, raz pelerynki oraz poty.

PS. Ranga nie wpływa na drop.

Mialem rekawiczke z lasu.

#Do zamkniecia

Opublikowano

Ranga nie ma wpływu na drop jedynie drop z Ciebie ekwipunku a to zapewne już wiesz.

Możesz go ukryć pod Płaszczem Uciekiniera i nikt na pewno nie zobaczy Twojej rangi.

Co do dropu masz po prostu pecha gdyż to tylko kwestia szczęścia ile wydropisz.

Na 32lv możesz lecieć gdzieś np. na Dolinę by dropić z buffkiem i sprawdzić jak tam choć w m2 również powinno dropić.

Zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...