Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Włączenie XenoxMt2

Rafcio0o

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam problem z włączeniem xenoxa , kilkam na ikonke "XenoxMT2 Launcher" i po kliknęciu nic się nie dzieje , gra się nie włącza , nie wywala żadnego błędu . Proszę o pomoc , z góry Dziękuje :)

Może kiedyś ;)

Opublikowano

@Up Nie potrzebujesz? To szybko keylogger'a złapiesz grajać w XenoX'a bez Antywirusa. XP? Włącz XenoX'a w trybie zgodności z Win XP.

Opublikowano

Jeżeli to co up nie pomoże, to zobacz czy nie masz we właściwościach zablokowane włączanie poprzez administratora/ Uzytkownika.

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

@Up Nie potrzebujesz? To szybko keylogger'a złapiesz grajać w XenoX'a bez Antywirusa. XP? Włącz XenoX'a w trybie zgodności z Win XP.

Stary,nie znasz się-nie pomagaj.Wszystkim te same kity wciskasz.

@Topic naciśnij jednocześnie control+shift+esc i zobacz czy wgl. XenoX jest w procesach

Opublikowano

@Up A co to ma dać? Wiesz co, Ty się chyba na Metinie nie znasz w ogóle -.- Lepiej nie spam, bo już mnie korci, żeby Cię zraportować. To pomaga jakbyś chciał wiedzieć, więc się może lepiej zamknij -.- Jak widzisz, więcej postów nie pisał, czyli coś pomogło.

Opublikowano

Panowie po co ten niepotrzebny spór? Jeżeli macie się w taki sposób odnosić do siebie na tle publicznym proszę was przejdźcie na GG/PW i przedyskutujcie wszystko na spokojnie.

Co do problemu sprawdź czy Client jest kompletny. Jeżeli tak to sprawdź czy zainstalowany jest NetFramework na Twoim komputerze najlepiej 3.5,4.0 i 4.5

Zobacz czy z innymi Clientami jest ten sam problem jeżeli nie to wina leży po stronie clienta Xenox.

Opublikowano

Ehhh.... mam ten sam problem ;] Wystarczy miec łatke w ktorej jest launcher xenoxa wgrywasz ten launcher do xenoxa i działa i tak za kazdym razem jak bd chcial uruchomic gre po jakims czasie :) Jak bd chcial link tej łatki to moge poszukac :)

1390758008-U305854.png graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...