Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSRO] Themida Silkroad Online, cap 80: bk to ~2007

dasdasdd22

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

straszna nedza GM banuje jak mu sie cos niespodoba ot tak sobie poprostu banda idio.... NIEPOLECAM!!!!

Kolega chyba nie grał na tym serwerze skoro wypisuje takie brednie.

GM zagląda dosyć często na serwer i organizuje respawny unikatów i różnego rodzaju eventy. Wiele rzeczy do końca jeszcze nie współpracuje ale lagów nie ma żadnych na serwie... Na serwerze mamy około 50-80 graczy pochodzących z Polski więc nie jest źle.

80lvl bije się dosyć szybko i sam taxuje w miarę możliwości ale trzeba chcieć grać. A nie liczyć że wszystko się dostanie od razu...

Serdeczenie polecam serwer!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a ja mam pytanie odnośnie tego serwera... grałem sobie fajnie przez kilka dni a teraz !@#$ i nie działa czy ktoś też ma taki problemik malutki czy po prostu serwer wziął i się posypał...?

@PS. Witam wszystkich ponownie :P

@↓ PantheoN? Nakama pozdrawia :D jak nie to tez :P

athrunkopiayw6.png
... ~5 lat mnie tu nie było... wchodze, pacze, a tu wszystko działa! ^^

Opublikowano

a ja mam pytanie odnośnie tego serwera... grałem sobie fajnie przez kilka dni a teraz !@#$ i nie działa czy ktoś też ma taki problemik malutki czy po prostu serwer wziął i się posypał...?

@PS. Witam wszystkich ponownie :P

Mam ten sam problem i jestem niezmiernie wkurzony z tego powodu bo nawet nie ma kontaktu do żadnej osoby z administracji. Wczoraj wraz z unią zdobyliśy fortecę Hotan i kilku godzin później serwer padł.

Witam, Namaka... Z tej strony Camill.

Serwer znowu działa ale nie można grać Prawdopobnie trwają konserwacje serwera i możliwe że wprowadzają jakieś update....

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jakieś info odnośnie serwera? Strona serwerowa nie działa i chodzi mi tylko po głowie że już padł nim nawet zdążyłem zobaczyć. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...