Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin 2 na telefonie z Androidem ?

degel123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Czy jest możliwość abym miał metina 2 na telefonie z Androidem ?? Mam samsunga galaxy S z androidem 4.1 jelly bean . Wiec ?? Da rade ? Będą ++++

Opublikowano

Da rade ale to nie bedzie gra. Pobierasz team wiwer (Czy jakos tak) na fona i kompa i wspoldzielisz obraz z kompa na fona... jest gdzie taki tut.

Opublikowano

Na tablecie jak muli a co dopiero na telefonie z systemem AD.

Opublikowano

Gra na androidzie da się ale tak jak up@ powiedział straszne lagi i nie pogra ;-)

i24453_fullcolor.png

Opublikowano

TeamViewer, ale po 1 potrzebujesz bardzo dobry internet, a po 2 będziesz mieć taki pokaz slajdów, że szkoda gadać.

Wiem, bo bawiłem się tak, jednakże nie w metina. ;]

Opublikowano

Jedyne wyjście to TeamViewer, port metina na androida by wcale nie lagował. Nikt nie udostępni takiego portu bo to nie legalne (no chyba że Ymir/WebZen).

Opublikowano

Jedyny możliwy sposób podali Ci tutaj koledzy.

Niby Nexanity ma mieć serwer równiez dla posiadaczy Androida lecz panowie nie oszukujmy się to nie będzie gra taka jak na PC/Laptopie. Nie dość ,że zmiana sterowania na dotyk to jeszcze lagi są niemiłosierne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...