Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy sposób na zdobycie darmowego gift code?

SzliFir666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, znacie jakiś sprawdzony sposób na otrzymanie gift code za darmo? Jakoś nie mam ochoty dawać 85zł za minecrafta, mimo to pograłbym sobie na jakichś serverach premium.

Najlepsze i działające sposoby nagrodzone zostaną plusami.

32952.png34469.jpg

34855.png34491.gif

34818.gif33983.png

32891.gif32190.png

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no to konkursy z youtube

2Up masz dowody? Ja się nie dziwie jak się regulaminu nie czytało "Ma się tydzień na odebranie nagrody"

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

O czym wy pitolicie, ja przez wygrajgry.pl CS'a załapałem... Pozbieraj punkty i tam się w to baw, ale wiesz 85 zł to nie jest dużo, posprzątaj sąsiadowi, odśnież podjazd czy coś takiego...

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Najlepiej łap konkursy na forach, kanałach znanych YouTuberów, stronach internetowych :). Na wygrajgry da się wygrać, ale bardzo rzadko :x

381911453317091771709.png
by ja.

Opublikowano

Nie trać czasu na strony typu zapros ludzi i zdobądź premium, bo to fake :p Najlepiej poszukaj konkursów na yt.

Opublikowano

wygrajgry.pl To właśnie jest prawda !

Sam wygrałem u nich kluch do The WarZ na 24h !

Ps. Konkursy na YouTube często są ustawiane.

Cześć.

Opublikowano

@UP

wtf? Argumentuj to, co piszesz, bo nie widzę żadnych dowodów. w random losowaniach przecież pokazują filmiki (fakt, że nie wszyscy, ale pokazują) i wylosowana jest osoba przez maszynkę losującą, a nie przez autora losowania.

Co do darmowego giftcoda to nie lepiej namówić mamę na większe kieszonkowe?

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

O czym wy pitolicie, ja przez wygrajgry.pl CS'a załapałem... Pozbieraj punkty i tam się w to baw, ale wiesz 85 zł to nie jest dużo, posprzątaj sąsiadowi, odśnież podjazd czy coś takiego...

odśnieżanie podjazdu najlepsze zajęcie w lipcu nie ma co XDXDXD

konkursy u youtuberów najlepsze,choć przy ich oglądalności szansę są śmiesznie małe,nie próbuj z gift generatorami bo to gówno jest,losują ci randomowy kod który ma szanse poprawności mniejszą niż wyżej wymieniona w konkursach youtuberów,najlepiej oszczędzić sobie kase i kupić go. po zakupie szansa na premium 100% :D

Opublikowano

Nawet konkursy na random.org są ustawiane, ktoś nagrywa tak długo aż wypadnie liczba jego konta i sam wygrał.

Opublikowano

odśnieżanie podjazdu najlepsze zajęcie w lipcu nie ma co XDXDXD

konkursy u youtuberów najlepsze,choć przy ich oglądalności szansę są śmiesznie małe,nie próbuj z gift generatorami bo to gówno jest,losują ci randomowy kod który ma szanse poprawności mniejszą niż wyżej wymieniona w konkursach youtuberów,najlepiej oszczędzić sobie kase i kupić go. po zakupie szansa na premium 100% :D

Odkopywanie tematu w lipcu, nie ma co xDXDXD

Tylko Konkursy

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

Szkoda Ci zapłacić za grę?

Najlepszy sposób to dostać GC od kolegi w prezencie.

@edit

Właśnie zauważyłem datę napisania 1-szego posta...

Tenczowa sygnatura

Opublikowano

Na wygrajgry.pl na YouTube :)

Czy Bóg istnieje? Zależy dla kogo i zależy jaki to jest Bóg.. Dla mnie jest to komputer, i wiem że on na pewno istnieje. B)

Damir_Avdic-2-800x200.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...