Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Ranked <3

Siepka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

do11c4.jpg
Sprawa wyglądała tak że początek wygrywaliśmy. Lecz syvir wyszła. Dobra. we 4 dawaliśmy radę. Bach. Wywaliło trundla. Przez 10 min graliśmy 3v5. Ale trundle wrócił. I wygraliśmy ^^

Dasz -??? Ja chce - Daj -'ika ;]

astiumsign.png

Opublikowano

no jestes zajebisty poprostu, wygrales rankeda i to jeszcze na takiej dywizji, oklaski dla pana ! A o tym ze ludzie afcza w co drugiej grze to chyba wszyscy wiemy. Dla mnie ten temat jest zbedny, nawet pomimo tego ze to dzial media

Opublikowano

up@ skoro jest zbędny to zlewaj takie tematy. Poddział jest po to żeby wstawiać ss'y i filmy, i nikt mu nie zabroni.

topic@ Gratuluje wygranej. Cieżko czasami grać w 3/4, bo dużo feederów się trafia.

2ufgk6u.png

Opublikowano

no jestes zajebisty poprostu, wygrales rankeda i to jeszcze na takiej dywizji, oklaski dla pana ! A o tym ze ludzie afcza w co drugiej grze to chyba wszyscy wiemy. Dla mnie ten temat jest zbedny, nawet pomimo tego ze to dzial media

Oni się muszą dowartościować bo przecież na brązie wycarrować to jest WYCZYN

Opublikowano

Zamazałem o tak :) Co do wyższych wypowiedzi. Nie chcę się dowartościować. Nie jestem jakiś zajebisty. Nie gram często bo nie mam na to czasu. A tutaj chciałem tylko pokazać że da się wygrać gdy gra się bez ADC.

astiumsign.png

Opublikowano

Na brązie pewnie większość z Nas by wyciągała takie staty lub lepsze :f Niestety taka prawda. Ps. Nick idzie rozczytać :)

Opublikowano

Gz, ale to brąz więc żaden wyczyn tak naprawde ;\ Ps. po co nick chowasz, przecież i tak każdy widzi ze to Siepiorka :p

Opublikowano

@Up. Ja gram dla przyjemności. Nie po to by być najwyżej. A gram tylko 4 miesiące. I mało rankedów. Więc czego oczekujesz?

astiumsign.png

Opublikowano

bronŹ i srebro ... Tak, tam jest skill graczy naprawde zmienny.

Czasami sobie tam gram "normale" ~czytaj troll game. Bardzo latwo tam takie staty wbic ,bo gracze nie maja tego eeee wyczucia i nie wiedza co robic w tfach.

Mimo wszyskto gratulacje :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...