Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

agBot

walczak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam cos takiego odpalam agbot wszystko ladnie pileknie loguje sie do gry wbijam dobra laduje postac jestem juz na postaci odpalam bota i naglem disconect from server i tak za kazdym razem gdy wlaczam bota jak jestem na odpalonej postaci a pokresle ze nie mialem takiego czegos moze jest od tego ze jest nowy patch w silkorad i on wykrywa bota ? prosz o pomoc .....

Opublikowano

jak mam sciagnac nowego bota nie czaje mozecie dac linka ?

odpalam tak nuConnector------>odpalam agbot -------> silkroad jest ladnie wszystko pieknie i gdy wlogowuje sie na postac mam disconect from server plis powiedzcie jaki bot nowy jest z agbbot

Opublikowano

Zamiast nuconektora uzyj srProxy i robisz jak w temacie czyli odpalasz proxy zaznaczasz "rev bot com....' i koncowke pierwszego ip na samej gorze zmien na 27 i start.. wlaczasz silka pozniej bota jak jestes w grze i uzywasz return scrola zeby ci bot zalapal co trzeba:D:D

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

dzieki zalapalem teraz sprawdzam czy dziala ...

No i nadal mam disconect from server wlaczam srProxy ----> agbot -----> i silkorad cos zle robie ktomi wytlumaczy co mam pokolei wlaczac........

Opublikowano

dobrze robisz czyli błąd leży gdzieś u Ciebie. Może wirusa masz jakiegoś? i czy czasem po wbiciu na postać nie wyłączasz nuconnectora? bo to wywołuje natychmiastowe DC...

Opublikowano

uruchom nuConnector Config kliknij Create Config File, pokaze Ci sie okienko z napisem File Created Successfully a pozniej MediaPatcher jak juz zpachujesz to uruchamiasz nuConnector6 -> agBot -> Silkroad Online Luncher i powinno byc git

no i mozesz jeszcze sciagnac to i zainstalowac http://www.ascentive.com/support/new/libraryfiles.exe

@Down: to co ja Ci napisałem sprobuj to ale bez srProxy

Opublikowano

dobra wlaczam srProxy pisze mi na pasku srProxy + bot wlaczam agbot i wlaczam sro_client dobra odpalam bota i mam cos takiego .... walk tower ani nie chodziani nie walczy??

moze jest jakis patch ktorego nie wgralem do wersji 1.145 bo juz nie wime robie tak jak mmi kazecie ale zastanawia mnie jedno dlaczego napisales nuConnector6 ? ja mam zwyklego nuConnector moze w tym jest blad >? jak sadzisz

• Dodaj nową pozycję...