Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA IV Co można robić w tej grze, oprócz zabijania.

Kisielek2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Huśtawka <3

Jak masz kumpli,którzy też mają GTA IV to pobawcie się z huśtawką na multi.Niekiedy niezłe wixy się dzieją :D

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Huśtawka <3

Jak masz kumpli,którzy też mają GTA IV to pobawcie się z huśtawką na multi.Niekiedy niezłe wixy się dzieją :D

Ciekawe to twoje życie.

W Gta możesz np udawać przechodnia ;_;

Co to za pytania.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Jeździć na rowerze i skakać z domów, z jakiś wyskoków.

Jeśli nie masz prawka to GTA posłuży ci jako symulator jazdy, nauczysz się jeździć przepisowo. :D

Opublikowano

LOLOLOL ostatnio w tej grze odkrylem ze mozna jescidz autem kuzwa jaka beka! nie wiedzialem o tym ; O

Opublikowano

Latać, huśtać się, jeździć, chodzić, gwałcić, zabijać, kraść, zarywać, spać, biegać.

Wszystko to co w życiu jest możliwe oraz niemożliwe.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Mi jak się nudzi uruchamiam Sobie GTA i próbuję jeździć przepisowo samochodem :D

taa, ja też.. minutę, a później mi się nudzi i rozpoczynam atak na wszystko dookoła ;)

Opublikowano

Bawić się w mieście oraz zagłębić się w fabułę gry, która wciąga (może nie tak jak np. Sleeping Dogs, ale nie ma sobie nic do zarzucenia).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...