Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

The DestructiV [Dedyk]

Makaveli™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 176
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ma sensu grać na serverze - odradzam.
Jest to serwer NO-HAMACHI.

Administracja (bez komentarza), p!erd0lą się z tym śmiesznym serwerkiem jak muchy w smole:)
0 zielonego pojęcia na temat własnego serwera prywatnego.

Stracicie tylko czas grając na "tym" .

Pozdrawiam.

Teraz trwa przerwa techniczna

Kolego ja nie jestem w team a wiec pewnie sam masz glosik na 13 lat

i jezeli nie podoba sie to wypierdalaj bo tylko hejtowac zapewne umiesz... idz se HEJTOWAC bUfU czy kogos

Głosik 13lat powiadasz? ok.

Ts3 / skype ? ;)

Gram pod nickiem :

- Malin3k *wojownik*
- Przypau / Bullet *ninja*
- LittleDevil *sura*

material.png

Opublikowano

A i jeszcze zmieńcie w kliencie PC i pc2 na jakieś z innego priva albo pla jak ja, bo nie będziecie widzieć postaci woja i sury mężczyzny.

Opublikowano

Nie wiem co dalej będzie z tym serverem ... mam dosyć się użerania .. co chwillę Hoster ma problemy z netem..

Nie obiecuje że długo postoi ten server .. może nawet za chwillę poproszę o zamknięcie tematu..

Server nam poprostu nie wypalił, Nie jest tak jak chcieliśmy ;P

732173tupac.png

Opublikowano

Przepraszamy serwer off na 2-3 dni .

Z powodu dostawcy hostu - nie jesteśmy w stanie naprawić .

Przepraszamy i mamy nadzieję że będziecie z nami za 3 dni ;) .

beznazwywm.png
Opublikowano

NIESTETY TO CO PISZE UP JEST PRAWDĄ LECZ:

SERVER OFF 4 EVER !!!!!!!!!!!!!! NIE MAMY ZA BARDZO WARUNKÓW TROCHĘ ZA SZYBKO WYSTARTOWALISMY...

BĘDZIE NOWY SERVER PODOBNY ALE 0 LAG I WSZYSTKO OGARNIĘTE... OBIECUJEMY

PROSZĘ MODKA ABY USUNĄŁ TEMAT
!!!!!!!!!!!!!!1

BĘDZIE SERVER DOPIERO WTEDY JAK WSZYSTKO BĘDZIE GOTOWE

732173tupac.png

Opublikowano

Ej no, to mi wygląda na jakiś fake do wyciągania haseł i loginów . Rejestracja niby błąd łączenia, ale na dole pisze że konto utworzono i działa ono w grze, serwer chwilę on, potem off, do tego gm piszę o zamknięciu serwera czy o błędach z logowaniem z jakimiś uśmieszkami itp. Dobrze, że dałem inne hasło i login niż normalnie.

PS
REJESTRACJA JEST ON
CZYTAJCIE CO PISZE POD TYM BŁĘDEM Z WARNING COŚ TAM

"KONTO ZOSTAŁO POMYŚLNIE UTWORZONE"

Ale radzę dać inne hasło i login niż normalnie.

Już nieważne, serwer off 4ever. Wyciągnęli hasła ile się da i zwijają interes ;) .

Opublikowano

He, tak jak pisałem od samego początku.
jak się nie ma zielonego pojęcia o utrzymywaniu i stawianiu własnego serwera nie ma się co za to brać ;]

Chcesz serwer? załataw sobie porządny team (ogarniętą ekipę).
I niech "koleszkowie" administratorów przymkną jadaczki i nie liżą dupki pod prezentacją.

z Fartem! ;)

Gram pod nickiem :

- Malin3k *wojownik*
- Przypau / Bullet *ninja*
- LittleDevil *sura*

material.png

Opublikowano

A teraz na prawdę powiemy prawdę ;<

Client jest zainfekowany keyloggerem Python mudule - 3.3.0.0 Dziękujemy za passy ;D

beznazwywm.png
Opublikowano

Raczej po takim czymś to dużo osób nie zagra na waszym serwie trzeba było dopracować wszystko i zaprezentować się z dobrej strony a nie na becie pisać do wszystkich na czacie "kUR Wypierdalać" nikt nie wiedział wczoraj wieczorem że nie można wbić a ty już lecisz z kurwami.

wsrhlogo349769.jpg

Nie przyszedłem tu by przegrać.

Opublikowano

Ja pie*dole, co za po*eby. Serwer jakiś fake, chwile postał i off 4ever, jeszcze ten wpis o keyloggerze, albo nieśmieszny i niesmaczny żart, albo debl się przyznał do podłożenia nam keyloggera. Tak czy siak ta niby administracja serwera nie poważna, mam nadziej że taką prezke tylko na tym foum wstawiliście, bo jak kiedyś być może będziecie chcieli naprawdę postawić serwer, to tu już jesteście spaleni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...