Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DEDYK][EP2][24/7]Medium-Last Chaos ! Polski Serwer !

Medium-LastChao

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powierm Tak może mnie ktoś skrytykuje może nie Ale mowa o tym LC i Hard LC Po co robić 2 polskie privy skoro możecie połączyć siły i zrobić wkońcu coś dobrego Bo narazie z jednego i z drugiego robi się Jeden wielki pierdo...lnik

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Powierm Tak może mnie ktoś skrytykuje może nie Ale mowa o tym LC i Hard LC Po co robić 2 polskie privy skoro możecie połączyć siły i zrobić wkońcu coś dobrego Bo narazie z jednego i z drugiego robi się Jeden wielki pierdo...lnik

to nie są 2 oddzielne servery, toż ip to samo lol xD

to fail jest.

Opublikowano

to nie są 2 oddzielne servery, toż ip to samo lol xD

Bez komentarza :D

Pochodzi 2 tyg i padnie

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

o lol sprawdze IP xD bo aż nie dowiary xD

hahaha

Kiedy DCS?

Day dzięki za rozdanie plikow

Pisało pisało hahaha

Napisz do administracji że Ciebie w konia zrobili xD

Wyłączyłem swoją maszyne i ci all Padło hahah

Gra ktos tam?

Zapraszam na Reje kolegi xD

Kto da do Gildi??

cooltext9_xqhewpn.png

Moje Toole -> QuestTool Ep2 Ep3 100% CopyCharacter Tool Ep2 100% InventoryEditor Ep2 100% CharacterEditor 100%

Opublikowano

Fajnego masz geja na avatarze.

Dziwne że jesteś jeszcze na tym forum, powinni Cie wykopać za szczeniackie zachowanie.

Opublikowano

Dziwne że jesteś jeszcze na tym forum, powinni Cie wykopać za szczeniackie zachowanie.

A zasadził ktoś panu kiedyś kopa w dupe?.

ps : Zajebisty gej na avatarze.

sygnatural.png

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Siema chcę pobrać tego priva ale jak chcę sie zarejestrować bądź ściągnąć tego privka to jakieś dziwne strony mi otwierają.

Pijawka napisz do mnie na skype alanus2000e .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...