Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co na Krystallony ?

creative7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Po kilkumiesięcznej przerwie zachciało mi się znów bocić. Mam pytanie czym (jakim statkiem, wyposażeniem i na jakich konfach) bić duże krychy żeby wpadało jak najwięcej kredytów ? Jeśli chodzi o moje wyposażenie to mam prawie wszystko co potrzebne.

www.pomyslowi24.pl
Opublikowano

Ja dodam, że jeżeli masz słabe wypo (stara FE nawet z kilkoma LF4), to nie opłaca się bić dużych alienów typu DK. Lepiej puścić bota na MK i BMK, a najlepiej latać na 1 gali po x-3,x-4. Ja w 1h na x-3 zarabiam 4k uri i oczywiście dużo rangi :). Co prawda kredytów dużo nie nabijesz, ale za to uri więcej :D

Gra- DarkOrbit

Serwer- PL1

Bot- Tak

Opublikowano

Najlepiej na @PureGwalta czyli czołg na pierwszej na drugiej konfie osłona i napęd 50/50

Jeżeli pomogłem nie bój się dać [ + ]

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Zależy czym bocisz kbot/ibot 2 czołgi full dmg, pbdo czołg full dmg + fs i max osłonek na dronach na drugiej, kbot i tak ci nie ucieknie raczej, dlatego w pbdo zaznaczasz standardową konfe 1 konfa, ucieczkowa 2 switchconfwhileflying = false i ucieknie ci na 100%

7yo9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...