Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WoW , Klasy :P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , więc mam mały dylemat >.> zrobiłem juz sobie tamtego warriora 70 lv ;p (tak ominiolem bugged tallents :s) i wychodzi na to ze to najslabsza postac na PvP czy moglby kazdy napisac Swoja opinia o danej klasie i ktora najlepsza ;)?

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

Opublikowano

Cóż, warrior ubrany i warrior nie ubrany (albo ubrany w crapy) to 2 różne postacie. Warrior bardziej niż inne klasy (rogale m.in) nie wybacza złego prowadzenia postacią. Stance dance, czasem nawet zmiana na shielda tylko aby rzucić spell reflect. No i oczywiście odpowiednio dobrany build. Furry sucks w PvP ,pamiętaj. Hybryda Arms/furry jest najodpowiedniejsza do PvP solo jak i group.

Dział WoW [*]

Opublikowano

Wiesz... z tego co mowisz to ktos z zewnatrz nie moze ocenic ktora klasa jest najlepsza, zalezy to od tego ktora ma najmniej zbugowane skille pod pvp, bo ogolem nie ma takiego czegos ze jakas jest najlepsza, no moze poza druidem bo z tego co slyszalem to on troche overpower jest ale z wlasnego doswiadczenia Ci nie powiem. cuz pve > pvp

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...