Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.4.7][RP][FB][24/7][2 lata istnienia] ExtremeCraft - Zapraszamy!

Naladar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

serwer na pewno działa, najwyżej spróbuj przez to 37.59.5.224:25565

Na serwerach znajdziesz mnie pod nickiem: Ogrodnik

Opublikowano

serwer nie ogarniety 0 administracji na nim, a jezeli jakis admin jest to na vanishu i nie daje oznak zycia, jezeli powiesz na serwie np prawde o ktoryms adminie to odrazu cie banuja na forum/ts3/mc SERWER TOTALNE DNO ODRADZAM gralem na nim prawie 2 lata ale teraz co tam sie dzieje to masakra

Opublikowano

@up Sasi bana dostał zgodnie z regulaminem serwera mc, ts3 oraz forum.

Powód obraza administracji serwera, rodziców/rodzine administracji itd.

Opublikowano

ogrodnik gdzie bylo wyzywanie rodziny? szczerze sram na wasz serwer sie nie dziwie ze alanthi chce juz go zamknac jak ma pracowac z takimi deb***mi i lizodupami jak wy ;]

a co do powodow to oto jest z TS'a
<19:01:46> You are banned permanently. Reason: "Nadmierny spam administracji / obraza administratora serwera !!!"

z MC

25833432142149992762.png

a o forum to juz szkoda gadac bo czlowiek chce sie dowiedziec co i jak to nie najlepiej zbanowac

P.S.

niby gdzie rodzicow wyzywalem? ;] nastepny lizodupie

P.S.2

wiekszacs graczy potwierdzi moje slowa ze 0 adminow na serwie a jak sa to zero oznak zycia, nawet jak jest to wbije na 5 min spyta sie czy jest cos do roboty i wyjdzie grac na jakims FTB albo jeszcze lepiej w metina i miec na wszystko wywalone

Opublikowano

Co do serwera to 100% racji. Też grałem na nim od początku(tak to ja blitz) i dochodzę do wniosku, że to większość administracji czyni go dnem. Sam byłem niewygodnym i zostałem zbanowany przez OGRODNIKA.

Bana dostałem ponieważ jeden z graczy chciał abym podał mu ip serwa na którym gram. Olałem gościa i napisałem mu sspierdalaj.pl a Ogrodnik zbanował mnie za reklamę. Co do reszty serwer jest do niczego... a szczególnie wasz nowy spawn skopiowany z planetminecraft. Wątpię, że zbudował to wasz marny budowniczy ponieważ znam osobę która miała przyjemność widzieć jak to wygląda. Jego umiejętności ograniczały się do copy/paste. Administracja serwera to nie jedyny debilizm. Na teamspeaku panoszy się tzw. Teeom oraz Karoloo. Zostałem zbanowany bez jakiegokolwiek dowodu pomimo tego, że prosiłem o sprawdzenie całej sytuacji w logach nikt nie raczy tego robić twierdząc, że to nie zapisuje się. BUJDA miałem okazję otrzymać od innego administratora ts wycinek logów z prywatnych wiadomości. Ale nie bo rzekomy technik "mamutos99" nie ma czasu na rozwiązanie sytuacji gdyż zajmuje się tworzeniem własnego serwera na którym sytuacja będzie się miała tak samo jak na TEKKICIE czyli serwer przez miesiąc poświeci pustką a później zostanie zamknięty. Na tym serwie nie ma większego sensu grać dopóki Alanthi się nie obudzi i nie ogarnie tego burdelu.

Lubie Gorfy !

Opublikowano

Płaczesz jak dziecko któremu zabrano zabawkę. Nagonka na Grizzlo i innych adminów zorganizowana przez waszą grupę trwała już za długo. Wyzywanie Grizzlo i spamowanie mu na ts przeważyło już szalę, a mówienie prawdy o adminie nie polega na obrażaniu Jego rodziców, widziałem to bo byłem z nim w tym czasie na ts. Na serwerze miałeś ulgowe traktowanie jako stary gracz, ale co za dużo to nie zdrowo. Mówisz że nie ma administracji? To ciekawe bo np. Grizzlo siedząc ze mną na ts co jakiś czas sprawdza co się dzieje na serwerze. Administracja nie musi siedzieć cały czas w grze , ponieważ ma jeszcze życie prywatne. Prawdą jest że kilka osób odeszło z administracji, a powodem było to że mieli już dość ciągłych nagonek na Nich, oczerniania i tworzenia nieprawdziwych historii na ich temat. Tyle z mojej strony, a ewentualne zamkniecie serwera, o którym ja jeszcze nic nie wiem, nie było by napewno spowodowane przez adminów/modów.

Owner serwera ExtremeCraft

Opublikowano

Hmmm byłem z sasim w tej samej grupie ale z tego co wiem to tylko sasi i miller otwarcie silnie krytykowali administrację i to oni za to zostali zbanowani. Nigdy nie wyzywałem żadnego admina ani na czacie ani na ts nawet Filemona pomimo tego jak mnie zbanował.

Lubie Gorfy !

Opublikowano

co alan prawda oczy kole? jakiez to ja nagonki na innych adminow robilem? ja sam gadalem na pepe i teraz zaczalem na grizzlo a co ty mi tu pitolisz ze prze ze mnie jeszcze odeszla madzia i aska? teraz najlepiej umyc raczki bo twoja córka najlepsza88 zaczela drzec za przeproszeniem ryja na madzie i aske sie nie dziwie ze odeszly z teamu

Opublikowano

Co do logów ts3, napisz proszę do firmy tworzącej ts3, wyśmieją Cię.

Wyżywacie się teraz na reputacji serwera ? Bo dostaliście bana, ha, naprawdę trzeba się nieźle obniżyć w poziomie inteligencji aby takie rzeczy robić.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Drogi Sasi oraz Bliz proszę się nie wypowiadać w tematach o których nie macie pojęcia. Madzia, Aśka nie odeszła w żadnym przypadku przez Najlepszą. Więc proszę tutaj nic nie insynuować.

@edit

A po drugie skąd informacje że Alanthi chce zamknąć. Były takie pomysły a czy do tego dojdzie to nie wiadomo.

Opublikowano

oj pepe i ogrodnik my wiemy owiele wiecej od was co sie dzieje na serwie i na tsie ;]

@up

jak sie zachowujecie wlasnie tak jak teraz ze rzadko wbijace na extreme gracie z tym mister ce na ftb to samo pepe 13 lat i wielki technik a nie wie co lagguje serwa nawet prostego pluginu nie umie ogarnac tylko najlepiej wszystko zwalic na overland i sie nie dziwie ze po 20 max 30 graczy jest na serwie, ale tez co tam najlepiej zbanowac osobe ktora wie jak dobrze rozleklamowac serwer ;]

Opublikowano

Hmm ogrodnik nie uważałem Cię za osobę tak mało inteligentną. Tak szybko zmieniłeś temat i wgl chyba nie przeczytałeś co napisałem. Ja nic nie insynuowałem, ja stwierdziłem fakty jak było. Czy w którymkolwiek poście napisałem coś o odejściu administracji lub o czymś takim?

Lubie Gorfy !

Opublikowano

Serwer zamknięty do odwołania. Z powodu ataków.

Opublikowano

Zapraszam ;D

Ciekawostki:

- na naszym serwerze TS swój oficjalny kanał posiadam MisterCe, można także spotkać u nas bardzo często UltraxaHD(Murzyn), EnnkaPL, Wicha1993

- MisterCe reklamuje nasz serwer FB na swoim FanPage'u

- za niedługo wystartuje publiczny serwer Feed The Beast dla widzów powyższych YouTube-rów

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...