Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kwadratowy Youtube - serwer typu kwadratowa masakra / starożytna kraina

ZMBH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nick/Imię:

Spix/Patryk

14

Kanał Na Youtube:

TheSpix15

Skype w celu dodania:

spix15

Dlaczego ty chciałbyś się dostać na serwer:

Jestem ogarniętym graczem i masakra jest moim marzeniem. Dostać się na taki serwer to byłby dla mnie zaszczyt.
Opublikowano

O boze ty to masz wymogi. Patrzac na te kanaly "youtuberow" po prostu mnie smiech zalewa. Prawie kazdy z tych powyzszych "youtuberow" ma max 15 widzow w jednym filmie 50 wyswietlen i robi filmiki o tym jak scina drewno i kopie kamien, dodatkowo polowa z tych kanalow to ludzie bez premium. No i jeszcze robia sobie fanpage na facebooku...

picard-facepalm.jpg

8cJfeSX.gif

Opublikowano

O boze ty to masz wymogi. Patrzac na te kanaly "youtuberow" po prostu mnie smiech zalewa. Prawie kazdy z tych powyzszych "youtuberow" ma max 15 widzow w jednym filmie 50 wyswietlen i robi filmiki o tym jak scina drewno i kopie kamien, dodatkowo polowa z tych kanalow to ludzie bez premium. No i jeszcze robia sobie fanpage na facebooku...

picard-facepalm.jpg

Ja pierdole lapsie rudy na serwie gra pare osób 300widzów + , nawet 2 1000+ wiec do kogo ta mowa i po co się plujesz jak i tak sie nie dostaniesz?

pomoglemu.png
Opublikowano

Nick/Imię:

Kali , Sebastian

14

Kanał Na Youtube(wymagane 50 widzów+):

MiinG6

Skype w celu dodania:

Na pw

Interesuja mnie serwery tego typu

Nie grifuje , dogaduje sie z innymi

Opublikowano

300 widzow wow ty wariacie ;O

Wiesz co to puste suby? Wiekszosc wlasnie takich tam jest :)

Po ilosci wyświetleń raczej nie sądze że puste suby misiaczku.

pomoglemu.png
Opublikowano
Nick/Imię:Bowi Imie Mateusz

------

------

Kanał Na Youtube(wymagane 50 widzów+):EHH 26 widzów link do kanalu http://youtube.com/minecraftbowi

------

Skype w celu dodania:MinecraftBowi

------

Dlaczego ty chciałbyś się dostać na serwer:Dlatego ze ogarniety jestem i bede nagrywał z tego serwa serie
Opublikowano

Nick/Imię: GuGuLekPL

------

------

Kanał Na Youtube(wymagane 50 widzów+): http://www.youtube.com/user/PLBrick [41 Widzow]

------

Skype w celu dodania: brick.pl1

------

Dlaczego ty chciałbyś się dostać na serwer: Chcialbym pograc z innymi graczami a takze zapelnic troche moj kanal odcinkami z tego ;D

------

Opublikowano

Nick/Imię:

Blomy95/Tomek

13

Kanał Na Youtube(wymagane 50 widzów+):

Superpaczy <---- Tutaj nie mam 50+ widzów ale postaram się mieć bo za niedługo będę kręcił filmiki

Skype w celu dodania:

tytus78.8

Lubię takie serwery typu KM, lubię też na nich przebywać i wgl. Jestem kreatywny i myślę że taki serwer mnie potrzebuje xD

Reflink - off.

Opublikowano

Imie Przemek

-----------------

Nick MainBot1555

-----------------

-----------------

Kanał Na Youtube(wymagane 50 widzów+): niemam kanału na youtube :(

-----------------

Skype w celu dodania:MainBot1555 lub mainbot4

-----------------

Dlaczego ty chciałbyś się dostać na serwer: poniewarz lubie grac na takich serwerach typu kwadratowa masakra

Opublikowano
Nick/Imię:Nick RadekPoland Imię: Radek

------

------

Kanał Na Youtube(wymagane 50 widzów+) Nie stety Mam jedynie 20 widzów. (Jednak Mam zamiar nakręcić serie z server'a) :D (Nick na YT RadekGames)

------

Skype w celu dodania:raxonpl

------

Dlaczego ty chciałbyś się dostać na serwer: Ponieważ chętnie zagram na takim servie. Lubie budować.Mam zamiar dobrze się bawić i to nagrać.! :D .(Mam nadzieję że mimo małej ilość widzów mnie dodasz.) :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...