Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trick z Wideo :)

ciejuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam posiadam wsumie trick z wideo dziala na zasadzie ze klikam ogladam dostaje nagrode i moge dalej ogladac ta sama reklame i odbierac nagrode tylko musze kliknac w wideo o magicznej porze i na magicznym ip wiecej info GG :46235446

Opublikowano

@UP

Jest tylko 1 temat :) Jest to inny niż ten z programem co podany jest na forum, Tamten temat usunęli, powodu nie podali :)

Opublikowano

Weź nie pierdol. Handel na forum jest nie dozwolony. Robienie tematu trzy razy takiego samego także jest niedozwolone, ponieważ to się wlicza w spam. Jeden z twoich tematów był zamknięty z powodem "zakaz handlu na forum", a ty mimo wszystko robisz następny.

Trick? To nie trick, zmiana IP to zabawa proxy oraz programami. Ten "trick" za pewne działa, ale nie udostępnisz go nikomu.

@up

Nie spinaj się bo wiem, że to zrobisz. Wykonujesz jego polecenia i wciskasz ludziom kit, żeby płacili za coś, co jest udostępnione w internecie.

Tyle w temacie, nie dajcie się oszukać dzieci.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

@UP

Nie jest to udostępnione w necie. Nie będę się spinał, nic za to nie mam, jak byś coś dostał za to to owszem, ja nic za to nie mam. Tyle w temacie :)

Opublikowano

Prosze ja dam bo sam to podawalem kiedys na pw kto chcial okolo 18 - 20 w anonymuxie wbijasz na nl2

Nie_ma_za_co.

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

Na gg powiedziałem mu, że korzystanie z błędu w grze jest karalne, a sprzedawanie go jeszcze gorzej, a on mi wyjechał, że zna prawa...

Banujcie go, bo będzie ciągle pisał o tym bugu za 12zł...

Opublikowano

Prosze ja dam bo sam to podawalem kiedys na pw kto chcial okolo 18 - 20 w anonymuxie wbijasz na nl2

Nie_ma_za_co.

Prosze cie ;] jestes w wielkim bledzie ;] Pozdro dla Hejtow . ;]

Na gg powiedziałem mu, że korzystanie z błędu w grze jest karalne, a sprzedawanie go jeszcze gorzej, a on mi wyjechał, że zna prawa...

Banujcie go, bo będzie ciągle pisał o tym bugu za 12zł...

ten co ma 99/100 sie odzywa ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...