Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFORMACJA] Reaktywacja działu Cabal !

ScoTube

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Reaktywacja działu Cabal

Cześć, jak widać dział lekko podupadł a nie powinien, gdyż Cabal to jedna z najpopularniejszych gier mmo. I razem z Degistive zorganizowaliśmy akcję aby dział Reaktywować ! Ale co to znaczy?

Już wyjaśniam! Proszę o wpisanie się kilku osób które pomogą rozwijać dział aby potem rozwijał się swoimi krokami, nie wymagamy jakiejś super ekstra hiper aktywności ale zawsze coś tam od siebie można dodać, poradnik, pomoc, publikacje serwerów, publikacje cheatów, newsy ...itp.

Lista osób zgłoszonych:

@ScoTube

@Degistive

@Naiko

@Slazer

@QuernO.

Zapraszamy do zgłaszania się do tego projektu jakim jest reaktywacja działu ;-)

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

+ Jeżeli się zgłaszacie to podejmujecie się zadania. Jeżeli ktoś się zgłosi a nic nie będzie robił to poleci warn o wysokosci 5% za spam.

Kappa.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gram w Cabal od 2008 roku wię mogę dzielić się swoją wiedzą tutaj. Pracuję więc czasu nie mam za dużo ale będę tu zaglądał :)

65un.jpg

Pomogłem!? Kliknij Lubię to! :D

Opublikowano

Gram w Cabal od 2008 roku wię mogę dzielić się swoją wiedzą tutaj. Pracuję więc czasu nie mam za dużo ale będę tu zaglądał :)

Czyli dopisać :) ?

Opublikowano

Ja się zgłaszam :D Wracam do działu - będę pomagał, od czasu do czasu też wrzucę jakiegoś vTuTka :)

Opublikowano

@up Miałeś już jedną szanse i ją zmarnowałeś. Teraz już nie zostaniesz dodany.

Myślałem że każda pomoc sie liczy -.- ale nie to nie i tak bd pomagał na własną odpowiedzialnosc.

273511408998783345728.png
Opublikowano

Możesz mnie wpisać kiedyś grałem w cabala aktualnie mam zamiar wrócić.Doświadczenie jako takie mam,będę się starał pomóc użytkownikom w rozwiązywaniu problemów.

EDIT:A wgł ktoś zaczął się interesować działem bo sam nie będę pracował

Moja twórczość:

FishBot:

http://www.speedyshare.com/p8S3X/FishBot.rar

Opublikowano

@up Degisitive dużo wkłada ostatnio w ten dział. Czasami też będę starać się pomóc innym na swój sposób więc nie będziesz sam :)

Opublikowano

Możesz mnie wpisać kiedyś grałem w cabala aktualnie mam zamiar wrócić.Doświadczenie jako takie mam,będę się starał pomóc użytkownikom w rozwiązywaniu problemów.

EDIT:A wgł ktoś zaczął się interesować działem bo sam nie będę pracował

@up Degisitive dużo wkłada ostatnio w ten dział. Czasami też będę starać się pomóc innym na swój sposób więc nie będziesz sam :)

Dodani ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...