Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] dziwny blad

Login12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gralem sobie ostqtnio w bf3 (gra z plyty) i pies wlazl za telewizor i wyciagnal mi kabel zasilajacy ps3 z gniazdka i od tamtej pory gdy wlaczam bfa wyskakuje kilka bledow o tresci 80030001 i jest to na tyle ucazliw iz uciazliwe ze za kazdym uruchomieniu gry usuwa mi save serwery z ulubionych i wszwlkie ustawienia za pomoc limit lajkow sory za bledy ale posane z fona

RMCF

Opublikowano

Niestety ale nie mam pojęcia czy statystyki zapisują się na serwerach EA czy na konsoli

Wykasuj wszystko co związane z BF na konsoli * wszystkie save'y i dane gry - najwyżej zaczniesz od początku lvl'ować

Przed tym zabiegiem odpal Recovery Menu i skorzystaj z przywrócenia i naprawy plików systemowych oraz odbuduj bazę danych / opcja 3 oraz 4

Po odbudowie bazy danych stracisz wszystkie rozmowy z chatu, wiadomości oraz playlisty, save'y oraz trofea zostają nietknięte

819531478353821175209.gif

Opublikowano

1. Turn off Playstation®3.

2. Hold The power button down; The system will turn on and turn off once again.

3. Once the System has been shutdown, re-press you finger until you hear 2 consecutive beeps

4. When you hear the 2 beeps take finger off power button.

5. You will be promted to plug in your controller via usb and then hit the PS button

6. The Recovery menu will pop up

PS3 Recovery Mode
1.Restart System
(reboots console)

2.Restore Default Settings

(Restores ALL PS3 settings time,music,network connection ect.

NOTICE : this does delete profile sign in information Email and passwords but activations for downloaded content remains.

3.Restore File System (Restores the PS3’s File system aka firmware data)

4.Rebuild Database (Restores the PS3’s Database Pics,Music,Video and games directory’s, File names are returned to default)

5.Restore PS3 System (Basically all of the above and Formats the HDD Restores everything to Default)

6.System Update (Update the PS3’s firmware or reflash the current firmware)

Jeżeli pomogłem nie bój się dać [ + ]

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...