Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LOG Metin2

jamacha9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . mam pytanie dotyczące tego LOG'A : Sorry your system does not support 3D graphics, please check ..... Czy dało by rade w jakikolwiek sposób obejść ?? Żeby MEtin2 nie musiał sprawdzać tego jaką grafe mam w kompie?? naprawde prosze o szybko i dobra odpowiedz.

Z góry THX

Opublikowano

o.O Czemu chcesz to 'obchodzić?' To jest podstawowe sprawdzenie w wielu grach, dlatego po prostu zainstaluj najnowsze sterowniki graficzne ze strony producenta i ustaw w configu TNL na GPU.

Opublikowano

CHodzi oto że am uszkodzoną karte graficzna i nie moge zainstalować żadnych serwowników pownieważ po zainstalowaniu nic mi sie na monitorze nie wyświetla i musze wchodzic na tryb awaryjny aby usunac te stery .

bo gry wchodze w tryb awaryjny to normalnie wszystko widać na ekrania a normalnie nie ;/

Opublikowano

Podaj mi swój model karty graficznej, bo na pewno pobierasz złe sterowniki - niemożliwością jest zaktualizowane ich i 'czarny ekran.' Możesz też próbować uruchamiać grę jako wyjątek poprzez tryb administratora.

Opublikowano

Gra wymaga akceleratora 3d jeżeli twoja karta ma to uszkodzone to możesz zapomnieć o grze w metina na tej grafie.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

CHodzi oto że am uszkodzoną karte graficzna i nie moge zainstalować żadnych serwowników pownieważ po zainstalowaniu nic mi sie na monitorze nie wyświetla i musze wchodzic na tryb awaryjny aby usunac te stery .

bo gry wchodze w tryb awaryjny to normalnie wszystko widać na ekrania a normalnie nie ;/

jezeli karta rozwalona nie podlaczaj jej bo ryzykujesz ze nie tylko karta bedzie spalona ;) podlacz do plyty glownej i zainstaluj sterowniki przede wszystkim CHIPSET

image.png

Opublikowano

Wracając do mojego pytania bo juz o ta karte graficzna nie bede pyałbo będe ją w najbliższym czasie wymieniał. Czy da sie jakos obejść , ominąć to całe sprawdzanie grafy przez Metin2 ??

Opublikowano

Nie lepiej pozbyć się problemu zakupując nową kartę graficzną?

To drobna suma a zaoszczędzi Ci problemu i nie będziesz musiał się męczyć skoro komputer dobrze Ci służy to zainwestuj w niego by był lepszy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...