Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 387
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Superowy serwer !! Tylko prosiłbym o dodanie administracji komendy ./tpa dla graczy i bedzie !!! PRO !!!

Opublikowano

Superowy serwer !! Tylko prosiłbym o dodanie administracji komendy ./tpa dla graczy i bedzie !!! PRO !!!

Raczej nie dodamy - wystarczy że jest home do udostępniania - to w końcu survival

Opublikowano

jestem zadowolony z serwera jak i zawiedziony, zawiedziony jestem i to bardzo z atmosfery jaka panuje na serwerze gracze się wyzywają, przeklinają i obrzucają "błotem", zaś zadowolony jestem z braku 100% braku lagów, co do mapy jest dziwna nazwa serwera nasuwa mi na myśl film "projektx" lecz mapa nie ma nic wspólnego z tym filmem w ręcz przeciwnie na mapie przy spawnie jest tylko lud i ciężko się połapać dokąd iść miałem nadzieję że chociaż mapa będzie powiązana z filmem no ale cóż kolejne zawiedzenie, podsumowując nie polecam serwera z racji atmosfery która jest fatalna, moja ocena to 

4/10

Opublikowano

Mi się jakoś nie spodobał..nie żeby był zły tylko jakoś tak po prostu mi nie pasuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...