Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Problem z wyborem

OlsenCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, niedługo będe mógl kupic sobie gre na x. Rozmyslam nad Far Cry 3 i Skyrim. Sam nie wiem co wziac. W skyrim gralem na kompie i bylo fajnie a fc w ogole sie nie tykalem.

Daj "Lubię to" to nic nie kosztuje

:)

db907992c1e9c38a.png

Opublikowano

Jeśli grałeś na PC w skyrima i przeszedłeś to wybrałbym Far Cry'a. Jeśli jednak tylko tak sobie biegałeś w skyrimie i nie przeszedłeś żadnej misji pobocznej, tylko 50% głównej fabuły to wziąłbym Skyrima : )

Obie gierki są świetne, obie mają otwarty świat. Jednak w Far Cryu 3 jest bardzo dobry multiplayer.

Skyrima na konsole nie ma w Polskiej wersji językowej więc jeśli nie ogarniasz za bardzo angielskiego to może być to też dla ciebie problemem.

Opublikowano

Jak dla mnie FarCry3 jest zajebisty tylko że główny wątek za krótki, ale za to mamy dużo pobocznych polowań , ulepszanie ekwipunku itp

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dokładnie jak koledzy z góry Far cry3 :)

Proszę o zniesienie mi ostrzeżeń ponieważ mam już niestety 90% i za to przepraszam !

Opublikowano

Mam te 2 gry na x'a więcej zabawy będziesz miał w Far Cry3 narazie to jest moja ulubiona gra z ponad 50 gier , a w skyrim to chwile tylko pograłem , więc na twoim miejscu bym wybrał Far Cry3 :D

Hue Hue Hue

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...