Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]MobberHack'a

Cre4tiv3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Okey dzięki zaraz sprawdzę jeżeli będzie działać oberwiesz + :> jak na tą chwilę jeden plusiQ :)

@@@@@@... Jeszcze jedno :D on jest NIEWYKRYWALNY?! :D to jest bardzo ważne :)
Jakiś poradnik gdzie to wstawić? znaczy do clienta to wiem ale w folderze czy bez? jak to uruchomić?:)

Opublikowano

Na KamerModzie ze strony głównej nie działa serwer Ravia, dlatego wejdź tutaj:

[TUT] Ravia.eu na KamerModzie! - Metin2 - Tutoriale - MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online

(masz tam download działającego moda oraz krótki poradnik, co i jak)

Tyle że to jest wykrywalne :D. bo za Nickiem masz tak :

Nick : i tu są 2 spacje i dopiero Lv; )

Opublikowano

Tyle że to jest wykrywalne :D. bo za Nickiem masz tak :

Nick : i tu są 2 spacje i dopiero Lv; )

Hm... czyli, że coś zmienili. Spróbuję to jeszcze dzisiaj sprawdzić i edytować w configu klienta, jednak to nie zmienia faktu, że tam masz MobberHacka. :-) Możesz też użyć samego hacka, bez moda. Sprawdź tę zakładkę i drugi download:

www.metin2mod.tk/downloads.html
Opublikowano

Oke wielkie dzięki :)
nie grałem na KamerModzie bo szkoda mi kont xD ale kuzyn pisał do mnie i zobaczyłem tą dużą różnicę :)

dzięki za downoload :

Opublikowano

Hm... czyli, że coś zmienili. Spróbuję to jeszcze dzisiaj sprawdzić i edytować w configu klienta, jednak to nie zmienia faktu, że tam masz MobberHacka. :-) Możesz też użyć samego hacka, bez moda. Sprawdź tę zakładkę i drugi download:

www.metin2mod.tk/downloads.html

Okeej . Ale to jest przecież jedno i to samo tylko z innego downoloadu ;D.

więc tak wklejam i co mam dalej zrobić bo ja sam nie wiem za pomoc LIKE ! ;3

Opublikowano

http://www.metin2mod.tk/downloads.html - kliknij w Download1 przy mobber hacku..

pobierasz, rozpakowywujesz, wklejasz do folderu z grą ( tam, gdzie launcher )

i tyle, potem odpalasz metina ( wazne, zeby sie METIN2 ) nazywało i mobber sam sie odpali.

Możliwe że działa a ja coś źle robię chociaż zmieniam nazwę z "game" na "Metin2" i na "METIN2" to samo nie działa ale okey może coś jeszcze wykombinuję wielkie dzięki za pomoc ;) +'sy oczywiście lecą :) Jeżeli zadziała dam Edita ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...