Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Zed , Jayce , Khazix lub inne

Battlelet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam dylemat :D Posiadam 6300 IP i zastanawiam się nad championem

Do wyboru : Zed , Jayce , Khazix z tym że nahajpowałem sie na Zeda.

Inne wasze sugestie też możecie pisać

(mam wszystko za 450 , 1350 , 3150 i połowe za 4800 więc raczej piszcie tylko o champach 6300)

Zależy mi na burst'cie i fajnym gameplay'u (ciekawym , dynamicznym) oraz możliwości jakiś fajnych akcji (przykładowo chowasz się w krzaki burstujesz każdego i masz pente ^^)

Oczywiście chodzi o postacie na rankedy (Gold).

Opublikowano

Tak jak up polecam ci kha'zixa, ale podałeś bardzo ciekawe postacie polecam jak najszybciej mieć je wszystkie ;]

kha'zix - Nie jest za trudny, jak już go opanujesz to naprawdę sprawia wiele przyjemności.

zed - Sam w sobie trudny nie jest, aczkolwiek musimy bardzo umiejętnie wykorzystywać jego zaledwie 200 punktów energi(co tak naprawdę wymaga skilla i wyczucia).

jayce - kupiłem go zaraz po wyjściu i moim zdaniem bardzo przyjemny champ, na topie dominuje większość postaci poprzez range, nie wiem czy tylko ja ale grając tą postacią czuję się tą "siłę" szczególnie po zmianie na mele ;]

Opublikowano

Ja bym wziął Jayca, 2 tryby ranged i melee, fajny poke, ogromny dmg, też całkiem fajnie się nim gry carruje + buff na ms dla całego teamu nawet, stun, i inne cc. Naprawde fajny champ, polecam :D

Opublikowano

Ja równiez wziął bym Jayce , ma 2 tryby tak jak napisał UP

Lecz zauważ że to noobska postac i czasami banowana na rankedach więc jesli nie chce zostać wyśmianym to lepiej zainwestuj w Kha / Zeda

Naprawde granie op postaciami to nie sztuka ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...